Cum se menţine în formă Xonia. Iată care este reţeta-minune a artistei

1 lună in urmă 20

De Raluca Bădică.
Publicat: 26.08.2021, 15:26.
Actualizat: 26.08.2021, 15:26

În urmă cu câţiva ani, când a debutat în showbizul românesc, Xonia era uşor complexată de greutatea ei. Astăzi este o femeie frumoasă, cu o siluetă perfectă.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Xonia a mărturisit că nu s-a înfometat ca să slăbească. "Nu am ţinut nici o dietă, pur şi simplu am adoptat un stil de viaţă sănătos pe care-l recomand tuturor", a declarat artista. Iar Raluca Bădică a obţinut de la artistă şi una dintre reţetele ei minune - băutura verde.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă