Cum se intră în casa lui Răzvan Fodor în perioada pandemiei. Artistul își sărbătorește în acest weekend fetița. „La mine, în bula mea, am niște reguli”

2 săptămâni in urmă 1

Fetița lui Răzvan Fodor și a Irinei a împlinit 10 ani, iar părinții ei îi vor organiza în acest weekend o petrecere restrânsă la care vor participa cunoștințe. Prezentatoru „Burlacul” are însă niște reguli stricte, pe care le pune în aplicare în perioada pandemiei. Invitații vor fi primiți la el acasă numai cu un test Covid negativ.

„Nașii noștri au avut Covid de Sărbători, sâmbătă trec pe la noi să sărbătorim fetița. La mine, în bula mea, am niște reguli. Suntem unii care ne-am și vaccinat.

Cum se intră în casa lui Răzvan Fodor în perioada pandemiei. Artistul își sărbătorește în acest weekend fetița. „La mine, în bula mea, am niște reguli”

Eu, maică-mea, urmează nevastă-mea. Îi pun să facă testul rapid și după ne vedem. Cei care au avut Covid scapă de test. De la începutul anului am organizat câteva întrevederi așa”, a declarat solistul, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

152475349_3797318373670216_6197548470679272641_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Solistul este foarte speriat de virusul Covid, el suferind de astm bronșic o afecțiune care îl clasează în grupa de risc.

„Am învățat să țin astmul sub control. Sunt foarte speriat cu Covidul. Eu am trecut de două ori pe lângă moarte, am rămas fără aer, am simțit că gata, de acolo nu mai plec”, a mai spus prezentatorul de la Burlacul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă