Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui mai mici, cu Violeta și Alexandru. „Ne vedem foarte des la tata”

3 săptămâni in urmă 2

Radu Ștefan Bănică are 18 ani, e student la Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L.Caragiale (UNATC) și face furori la Antena 1, în emisiunea „Te cunosc de undeva”. Tânărul artist a vorbit recent despre viața de familie, cum se înțelege cu frații mai mici, cu Violeta și cu Alexandru.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui, dar și bunicului care au îmbrățișat o carieră artistică. Tânărul iubește să cânte, dar și să joace teatru. Dincolo de viața profesională, Radu Ștefan Bănică are doi frați mai mici, din celelalte mariaje ale tatăl său.

A mărturisit că se înțelege foarte bine cu Violeta, sora lui pe care o vizitează chiar în casa Andreei Marin. „Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia.”, a spus el pentru viva.ro.

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui mai mici, cu Violeta și Alexandru. "Ne vedem foarte des la tata"

Pe lângă Violeta, Radu Ștefan Bănică are și un frate mai mic, pe Alexandru. Este fiul pe care Ștefan Bănică îl are cu Lavinia Pîrva, actuala lui soție. Tânărul de 18 ani a mărturisit că pandemia a avut și o parte bună, a petrecut mai mult timp în familie, cu frații lui.

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui mai mici, cu Violeta și Alexandru. "Ne vedem foarte des la tata"

„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică.”, a mai adăugat el pentru aceeași sursă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă