Cum se împarte averea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Câți bani le lasă fetelor

2 luni in urmă 15

Multe detalii au ieșit la iveală despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! În timp ce impresara face tot ce este posibil pentru a încerca să își salveze căsnicia, antrenorul deja s-a gândit la cum își împarte averea.

Cum o să se împartă averea între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dezvăluiri inedite

Apropiații cuplului susțin că nu mai există cale de împăcare între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, așa că mulți fani au fost șocați în momentul în care s-a aflat că au probleme în căsnicie.

Antrenorul își dorește să se despartă oficial de Anamaria Prodan, așa că s-a gândit cum poate să își împartă averea pentru ca toți copiii să beneficieze de sume uriașe de bani. De asemenea, el i-ar fi dat un ultimatum soției sale.

Laurențiu Reghecampf i-a cerut vedetei să depună actele de divorț până în luna septembrie. Acesta își dorește să se despartă la notar, dar, dacă nu se respectă termenul cerut, el este pregătit să meargă în instanță.

Câți bani o să primească fetele vedetei. Laurențiu Reghecampf s-a decis

Impresara și antrenorul au reușit să strângă o avere uriașă de-a lungul timpului, așa că Laurențiu Reghecampf vrea să se asigure că totul o să fie pus la punct. Copiii săi o să aibă parte de sume mari de bani după divorțul de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf își dorește ca fetele partenerei sale din prima căsnicie să primească câte 1 milion de euro, potrivit Ziare.com. Între timp, el se va ocupa de Luca, băiatul pe care îl are din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, dar și de Laurențiu Reghecampf Junior, băiatul din mariajul cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf își dorește să divorțeze cât mai repede. Ce i-a pregătit soției sale

Laurențiu Reghecampf vrea să fie un bărbat liber. Antrenorul își dorește ca Anamaria Prodan să depună actele de divorț până în septembrie pentru a se despărți pe cale amiabilă. Mai mult, el speră că o să rămână în relații bune cu femeia ce i-a fost aproape timp de mulți ani.

„Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber.

Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță.

Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.”, au declarat surse apropiate familiei Prodan Reghecampf, exclusiv pentru playsport.ro.

The post Cum se împarte averea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Câți bani le lasă fetelor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă