Cum se descurcă Adela Popescu cu trei copii, după ce a revenit la „Vorbește lumea”. „Ăsta mic îmi face surprize”

1 lună in urmă 32


Adela Popescu și Radu Vîlcan au devenit pentru a treia oară părinți în urmă cu mai bine de două luni, când a venit pe lume cel de-al treilea băiat, Adrian. Mai mult, vedeta nu a stat prea mult acasă, în concediu, pentru că zilele trecute și-a surprins fanii revenin în platoul Vorbește Lumea.


Adela Popescu a fost întrebată cum se descurcă în această perioadă, cu trei copii mici, după ce a revenit la Vorbește Lumea. Prezentatoarea TV a dezvăluit recent că primește tot ajutorul din partea soțului, bonei și a celor două bunici ale copiilor.„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta.


Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă