Cum se comportă femeile în relații în funcție de vibrația interioară

2 months ago 2

Miercuri, 16 Septembrie 2020, 13:28 Actualizat Miercuri, 16 Septembrie 2020, 13:39

Femeile sunt ființe complicate și greu de înțeles, ar spune bărbații. Cu toate acestea, calea spre inima unei femei se poate afla foarte simplu, în funcție de ziua de naștere.

Vom regăsi o femeie foarte curioasă, exploratoare.

Femeile născute pe 3, 12, 21 și 30 ale lunii au vibrația interioară 3. Ele sunt foarte sociabile și vor să iasă mereu cu prietenii, fiind mereu curioase să cunoască oameni noi.

Femeia cu vibrația interioară 4

Sunt femei un pic mai încăpățânate, chiar rigide.

Femeile născute pe 4, 13, 22 și 31 ale lunii au vibrația interioară 4. Lucrurile trebuie să se întâmple cum vor ele. Acest tip de femeie respect tradițiile și își va dori ca părinții săi să îl cunoască pe cel de care ea e îndrăgostită. Tocmai de aceea, bărbatul trebuie să știe că tocmai a intrat într-o relație serioasă.

Femeia cu vibrația interioară 5

Vorbim de femei care oricum, în orice context, se vor juca.

Femeile născute pe 5, 14 și 23 ale lunii au vibrația interioară 5. Acest lucru arată că se vor juca și cu bărbații. Acestui tip de femeie îi place să riște foarte mult, chiar în exces. Ca să se simtă apreciată în relație, ea trebuie să știe că este steaua iubitului lui, ca și când el s-ar declara norocos să fie în preajma ei.

Femeia cu vibrația interioară 6

O femeie foarte grijulie, femeia mama, gospodină.

Femeile născute pe 6, 15 și 24 ale lunii au vibrația interioară 6. Acest tip de vibrație interioară face femeia să fie posesivă și geloasă. Cu toate acestea, ea tinde către echilibru și o viață de familie

Femeia cu vibrația interioară 7

Sunt femei greu de mulțumit.

Femeile născute pe 7, 16 și 25 ale lunii au vibrația interioară 7. Femeile care au vibrația interioară 7 vor ca lucrurile să fie perfecte și sunt extrem de critice. Ea vrea lucruri deosebite și vrea să se simtă conectată. Acest tip de femeie caută un bărbat cu care să poată discuta lucruri profunde.

Femeia cu vibrația interioară 8

Vorbim de femeia puternică, femeia războinică.

Femeile născute pe 8, 17 și 26 ale lunii au vibrația interioară 8. Ea tinde să domine. Ea va controla și va face regulile, însă are capacitatea să se sacrifice pentru cei pe care îi iubește. Este atât de puternică încât nu le arată celor din jur că poate fi și sensibilă.

Femeia cu vibrația interioară 9

Au tendința către lux.

Femeile născute pe 9, 18 și 27 ale lunii au vibrația interioară 9. Acestei femei îi plac lucrurile foarte frumoase, având și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Ea este foarte pretențioasă și vrea un bărbat perfect. Tendința ei spre perfectionism poate bloca relația pentru că lucrurile nu sunt mereu ideale. De aceea, ea tinde să îl schimbe pe bărbatul de lângă ea.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools