Cum să te pregătești pentru vacanța la mare? Sfaturi utile pentru o vacanță pe litoral

2 luni in urmă 24


Este ultima lună de vară, iar o vacanță la mare este escapada perfectă pentru această perioadă. Află cum trebuie să te pregătești pentru plecarea pe litoral și ce nu trebuie să îți lipsească din bagaj.


Distracția, aglomerația, muzica la maxim, zecile de cluburi și pub-urile de la tot pasul sunt, probabil, ingredientele principale ale unei vacanțe pe litoralul românesc.


Aici, toată lumea pare să fie lipsită de griji și să se bucure de fiecare secundă a concediului mult așteptat. Copiii construiesc castele de nisip la malul mării, zecile de umbrele colorează plaja și în aer plutește mirosul de plăcinte și porumb fiert. Toate acestea oferă litoralului românesc o energie pozitivă și plină de viață, acel ceva special care te face să te întorci de fiecare dată cu drag.


Dacă îți dorești și tu să îți petreci concediul pe litoralul românesc vara aceasta, trebuie să știi care sunt lucrurile ce nu trebuie să îți lipsească din bagaj. Îți prezentăm o listă completă ca tu să fii pregătită pentru orice situație și să te bucuri cu adevărat de vacanță.


Pălărie și ochelari de soare


Optează pentru o pălărie maxi, cu boruri ample. Îţi va proteja atât chipul cât și decolteul şi umerii – zonele care au cel mai mult de suferit din cauza arsurilor solare. În plus, vei fi cea mai chic, mai ales dacă adaugi şi o pereche de ochelari de soare.Îți recomandăm să optezi pentru ochelari de soare aviator și cat eye, întrucât acestea sunt la modă în acest an! 


Dacă nu știi unde le poți găsi, atunci intră și vezi colecțiile de ochelari de soare și pălării de sezon pe www.pami.ro la prețuri excelente, reduse cu până la 50%! Cu siguranță, decizia nu o vei lua ușor, întrucât toate modelele arată extraordinar de bine!


Haine și încălțăminte comode


Când mergi la mare, în procesul de pregătire nu trebuie să se regăsească pantofii cu toc sau hainele extravagante care te-ar putea încurca. Pentru a avea o vacanță relaxantă trebuie să îți împachetezi încălțăminte cât mai comodă: teniși, sandale și papuci. 


Același lucru se aplică și în cazul îmbrăcămintei, care trebuie să fie potrivită unui sejur pe litoral. Asta înseamnă că și hainele trebuie să fie cât se poate de comode, să îți lase corpul să respire, având în vedere temperaturile caniculare ce au stăpânit deja această vară. Acest lucru nu înseamnă că la mare va trebui să te îmbraci doar în haine foarte casual, dar ar fi indicat să ai la tine pareo, rochii vaporoase, pantaloni scurți și maieuri. Dacă chiar insiști să îți aduci cu tine haine mai extravagante, atunci este indicat să le îmbraci doar seara, când începe să se răcorească puțin afară.


Genți de plajă și casual


Bineînțeles, nu trebuie să uiți acasă nici geanta de plajă. Dacă în cazul celor de mai sus te orientezi mai ușor, ai grijă ca geanta de plaja sa fie extrem de încăpătoare, deoarece întotdeauna vei lua cu tine mai multe decât te aștepți. Chiar dacă ai impresia că la mare vei purta doar genți de plajă, totuşi, se poate ivi o petrecere sau o plimbare de seară și ar fi indicat să optezi pentru o geantă mai elegantă. Alege culori precum roşu, alb sau albastru şi integrează-le în ținutele tale. Găseşti pe Pami.ro cele mai frumoase modele de genți damă pe care să le iei cu tine.


Aceste lucruri sunt esențiale pentru a avea o vacanță perfectă pe litoral. Dacă dorul te poartă către plajă, dincolo de bagaje, nu uita să iei cu tine și cei mai buni prieteni, pentru că, avându-i aproape, nu-ți va lipsi nimic.  


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă