Cum să speli rufele fără detergent. Cele mai tari trucuri pentru gospodine

2 săptămâni in urmă 11

Cine nu visează la haine curate și parfumate? Toți mergem în magazine pentru a cumpăra detergentul de rufe preferat, care are un miros plăcut, însă există numeroase produse pe care poți să le folosești pentru a spăla hainele. Trucurile sunt geniale!

Grăsime, haine pătate, bacterii și murdărie. Cel mai negru coșmar al unei gospodine parcă devine realitate în momentele în care hainele nu mai sunt curate. Totuși, dacă ai rămas fără detergent de rufe, poți opta pentru câteva ingrediente simple pentru a scăpa de neplăceri în cel mai scurt timp.

Bicarbonat de sodiu

Ingredientul acesta este miraculos, mai ales pentru că poate să fie folosit la mâncare, dar și la curățenie. Acesta distruge bacteriile și îndepărtează mirosurile neplăcute de pe obiectele vestimentare. Trebuie să adaugi doar o linguriță de bicarbonat de sodiu în mașina de spălat pentru a se produce magia!

Oțet

Oțetul distruge petele de pe hainele tale, ba chiar le redă prospețimea, scăpând de orice miros care nu îți face plăcere. Acesta nu o să afecteze hainele, ba chiar o să le facă să pară ca noi. În plus, dacă vrei să îl folosești, el dezinfectează și mașina de spălat.

Suc de lămâie

Sucul de lămâie te scapă de petele din zona axilelor! Acesta înlătură orice pată dificilă care a rămas pe hainele tale, așa că poți să îl folosești ori de câte ori simți nevoia. Tot ce trebuie să faci este să storci un astfel de fruct și să adaugi sucul în mașina de spălat pentru a scăpa de probleme.

Șampon

În cazul în care ingredientele anterioare nu te-au convins, poți să recurgi la clasicul șampon. Dacă folosești un produs cât se poate de blând, el poate să fie folosit în locul detergentului de rufe. Nu trebuie să fie folosite produsele care au în combinație și balsam, potrivit quonomy.com.

Mai mult, toarnă doar câteva lingurițe în mașina de spălat pentru a nu face exces.

Săpun de bucătărie

Săpunul poate să te scape de petele de pe haine. El o să lase rufele pufoase și curate. Începe prin a freca obiectele vestimentare cu acest produs, mai ales în zonele afectate. Apoi, pune piesele în mașina de spălat și folosește-te de același program ca de obicei. O să observi imediat efectele!

Gel de duș

Dacă folosești doar șampon care are în compoziție și balsam, poți să recurgi la gelul de duș. Totuși, este necesar să nu pui prea mult din acest produs în mașina de spălat pentru ca hainele tale să nu fie acoperite total de spumă. Folosește o linguriță, maxim două.

Detergent de vase

Graba încurcă mai mereu planurile! Dacă nu ai timp să recurgi la alte produse sau să cumperi detergent de rufe, poți să folosești și acest produs. Toarnă o cantitate mică în mașina de spălat rufe, mai ales pentru că acesta face multă spumă. El nu trebuie să conțină agenți de albire pentru a nu distruge hainele.

The post Cum să speli rufele fără detergent. Cele mai tari trucuri pentru gospodine appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă