”Cum să-l aduci la Dinamo? Ce a antrenat?”. Victor Becali, siderat de soluția aleasă de oficialii ”câinilor”

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Victor Becali nu înțelege însă de ce un astfel de antrenor a fost ales de către cei care conduc cum destinele clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Victor Becali, siderat de soluția aleasă de oficialii ”câinilor”. ”Bonetti a antrenat cât am antrenat și eu!”

”Categoric, obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă aduci antrenor care nu a mai antrenat de 5-6 ani... Cum să-l aduc pe Bonetti?! Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu.

Ce vrei să faci? Au avut noroc cu Voluntari și Clinceni și s-au îmbătat cu apă rece. Se vedeau în play-off”, a spus Victor Becali, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Agentul FIFA crede că Dinamo a ajuns într-o situație extrem de grea și că nu valoarea antrenorului contează cel mai mult în acest moment. Becali reclamă ”subțirimea” lotului roș-albilor.

”Este foarte greu pentru oricine să facă ceva la Dinamo! Nu știu... Cu fotbaliști care nu au jucat ce poți face?  Doar Cosmin Matei a jucat la Farul. Nica nu a mai jucat de ani de zile, Torje a mai jucat, dar nu e suficient... 

Dinamo trebuie să joace cu tinerii de multă vreme. Nu ar fi ajuns în situația asta. Când a venit Bratu și ziceam eu... Nu ar fi fost în situația asta, tineri iar fi crescut”, a mai spus Victor Becali, la Digi Sport.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă