Cum să îţi faci manichiura de Crăciun. Vezi cele mai îndrăzneţe modele

3 săptămâni in urmă 19

Cum să îţi faci manichiura de Crăciun. Începe prin a aplica o bază! Pentru omul de zapadă, creează un semicerc si apoi un cerc pentru cap. Apoi, cu un instrument pentru punctat, este timpul sa faci niste ochi si butoni! Acum, creeaza un morcov in loc de nas. Nu uita de sapca si de fular! Pe cealalta unghie, deseneaza niste fulgi de zapada pentru a intregi peisajul.

Citeşte şi: Care sunt cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru bărbaţi eleganţi

In acest sezon, alege renul preferat si aplica-l pe aceste modele de unghii de Craciun! Foloseste albul ca baza, subliniaza forma renului cu un maro (Berry M Mushroom) si apoi foloseste negrul si albul acrilic pentru detalii.

Descoperiti o gama de idei minunate de modele de unghii pentru iarna care ne garanteaza centrul atentiei la toate petrecerile. Pentru pomul de Craciun, incepem cu trei aplicari de baza aurie stralucitoare pe toate unghiile, mai putin pe unghia degetului inelar, pe care o vom colora in rosu.

Odata ce s-a uscat, folosim fasii de banda pentru a da forma bradului si vopsim peste cu oja verde, iar apoi aplicam in varful bradului o stea alba sau aurie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă