Cum s-ar implica Giovanni Becali la Dinamo: ”Trebuie să facă la fel ca FCSB!” Ce spune despre conducere

2 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: FC Botoșani - Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Giovanni Becali este dispus să ajute clubul pe care l-a susținut și la care a fost conducător, dar are nevoi de niște clarificări înainte de a se implica.

Impresarul vrea să vadă ce decizii va lua instanța în litigiul dintre Pablo Cortacero și actuala conducere din Ștefan cel Mare.

”Dinamo, până nu îşi aranjează în linişte noua conducere... nu se ştie cine conduce. În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiţie.

În al doilea rând, aceşti suporteri, 15-20 de mii, trebuie să-şi aleagă un număr de votanţi care să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum.

Giovanni Becali: ”Aduci străini când Dinamo are jucători în pepinieră”

Situaţia economică este primordială. Eu când am fost acolo i-am lăsat pe locul 1, la un punct peste Steaua. Dinamo, dacă n-ar avea o perspectivă pe cel puţin 4-5 ani, nu vor avea linişte şi rezultate.

Aduci jucători din ligile 3, 4, 5 şi mulţi străini, când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB.

Dar în primul rând trebuie să rezolve problema abonaţilor, care trebuie să decidă o conducere. Acum la Dinamo, Eftimescu semnează ce-i zic suporterii. În primul rând, trebuie clarificată situaţia juridică.

Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal. Cum sunt constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri. În sensul ăsta, da”, a spus Ioan Becali pentru looksport.ro.

Etichete: fani dinamo , giovanni becali , pablo cortacero , constantin eftimescu , giovanni becali dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă