Cum s-ar fi descurcat Gaziantep în Liga 1? Răspunsul dat de Marius Șumudică

1 lună in urmă 1

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Șumudică s-a despărțit de Gaziantep în luna ianuarie, și spune că, alături de fosta sa echipă, ar fi luat campionatul ”la pas” în România. Înainte de plecarea antrenorului român, Gaziantep era pe locurile fruntașe în Turcia.

Marius Șumudică: ”Aș lua campionatul la pas cu Gaziantep în România!”

„Aș lua campionatul la pas. La pas! Aveam echipă senzațională, cu jucători care îți pot decide jocul. Miralas, a jucat la Everton. Maxim, un fundaș central de la Chelsea, care a jucat și la Sunderland. Toșca, Junior Morais. Aveam echipă bună. Luam campionatul fără probleme!”, a spus Șumudică, la Digi Sport Special.

Ultima oară pe banca lui Rizespor, Șumudică a vorbit și despre ofertele pe care le-a primit de când a devenit liber de contract.

„Este ultima variantă (n.r. - întoarcerea în România). Cred că mă voi întoarce în Turcia, din ce semnale am, sau voi pleca din nou în Golf. Sunt discuții destul de avansate cu o echipă din Polonia și cu o echipă din Rusia. Ar fi o echipă de la mijlocul clasamentului care ar fi interesată (n.r. - în Rusia), dar nu e ușor!”, a mai spus Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Etichete: marius sumudica , gaziantep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă