Cum s-a terminat relația de iubire dintre Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan: ”Nu ne mai suportam. Ea era vedetă”

2 săptămâni in urmă 18

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 14:43

307 citiri

 ”Nu ne mai suportam. Ea era vedetă”

Politicianul Codrin Ștefănescu (52 de ani), fost nume cu greutate în PSD, a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre relația intimă cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani), care se află acum în plin proces de divorț cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Codrin Ștefănescu a oferit câteva detalii interesante despre legătura sentimentală cu Anamaria Prodan, subliniind că cei doi s-au despărțit cu mult timp înainte ca impresara să-și cunoască actualul soț.

„Am fost împreună cu Anamaria Prodan prin ’90 când eram puști, din 95 până în 96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

Pe vremea aia, ea era vedetă, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan.

Am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună ca frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Citeste si:

Ce îi făcea Mihaela Rădulescu lui Dani Oțil, în timpul relației pe care au avut-o acum zece ani

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație de iubire, consumată acum un deceniu. „Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care...

Anamaria Prodan vorbește în fiecare zi cu soțul Laurențiu Reghecampf! Ce spune impresara despre actele de divorț

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf s-au separat în urma scandalului de divorț, însă cei doi continuă să țină o legătură strânsă. Într-o declarație...

Sursa: Ziare.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă