Cum s-a scuzat Florinel Coman în fața lui Gigi Becali, după ce a fost oprit de poliție! Ce i-a reproșat patronul lui FCSB la telefon: „Era foarte supărat”

1 lună in urmă 1

Florinel Coman (22 de ani) trece prin momente grele, după ce a fost prins de poliție în timp ce conducea cu viteză și cu un permis auto obținut în Ucraina într-un mod controversat. Imediat după ce a fost luat tras pe dreapta de oamenii legii, fotbalistul de la FCSB a vorbit cu patronul Gigi Becali.

După ce a vorbit în exclusivitate pentru ProSport, patronul lui FCSB a intervenit în direct la Realitatea TV și a oferit detalii suplimentare despre discuția purtată cu fotbalistul său. Gigi Becali a dezvăluit  ce explicații i-a dat Florinel Coman și ce avertisment a avut pentru fotbalistul său, în schimbul căruia speră să încaseze o sumă importantă.

Gigi Becali a fost sunat imediat de Florinel Coman, după ce fotbalistul a fost prins de poliție

„I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme». Era foarte supărat. E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate”, a declarat Becali la Realitatea Plus.

Prima reacție a lui Florinel Coman, după ce a fost prins cu viteză 

Florinel Coman are probleme foarte mari și s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au depistat în trafic fără un permis de conducere valabil în România. Oamenii legii au oprit mașina pe care fotbalistul o conducea cu 165 de km/h.

Gigi Becali a sărit imediat să-l apere și a explicat că atacantul său are permis de conducere, doar că l-a obținut în Ucraina. Jucătorul a vorbit prima oară despre acest subiect și a dat de înțeles că lucrurile stau exact cum a spus patronul.

Reporter: Ce s-a întâmplat aseară?
Florinel Coman: Ce să se întâmple? Nimic. Nu pot să vorbesc, sunt la antrenament acum!

Reporter: Înţeleg că l-ai luat în Ucraina şi e totul în regulă cu permisul, nu?
Florinel Coman: Sunt la antrenament. Da, dar nu pot să vorbesc!”, a declarat Coman pentru as.ro

The post Cum s-a scuzat Florinel Coman în fața lui Gigi Becali, după ce a fost oprit de poliție! Ce i-a reproșat patronul lui FCSB la telefon: „Era foarte supărat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă