Cum s-a „păcălit” Robert Niță să concureze la Survivor: „Dacă mă uitam la precedentele sezoane, refuzam propunerea! Mi se pare inuman ceea ce se întâmplă” | VIDEO

2 săptămâni in urmă 14

Robert Niță a acceptat să ia startul la Survivor, considerat cel mai tare show din lume, dar fostul fotbalist recunoaște că nu era foarte bine pus la punct cu toate detaliile atunci când a semnat contractul.

Jucătorul devenit celebru după meciul de pomină dintre Dinamo și Foresta, 4-5, a ajuns concurent la Survivor! Fostul fotbalist și-a dat acceptul să plece în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele după o discuție cu reprezentanții Pro TV, însă recunoaște că nu era foarte bine pus la punct cu toate detaliile în acel moment.

Condițiile de la Survivor sunt extrem de riguroase, fapt dezvăluit inclusiv de Cristi Pulhac, care s-a întors în țară cu 12 kilograme mai puțin.

Robert Niță concurează la Survivor

Robert Niță a vorbit despre participarea la Survivor pe canalul său de Youtube, dezvăluind modul în care au decurs discuțiile cu reprezentanții televiziunii care organizează show-ul. Fostul atacant al Rapidului spune că participanții au parte de condiții inumane în Republica Dominicană, astfel că nu ar fi acceptat dacă ar fi știut exact care sunt condițiile. El nu a urmărit, însă, precedentele sezoane, astfel că și-a dat acceptul.

„M-au sunat într-o după-amiază. «Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție». Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme.

Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit. Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune. Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat.

Contractul este contract, este confidențial. Chiar dacă nu ar fi fost nu aș fi vorbit pentru că nu am vorbit niciodată.

Am terminat discuția amical. Îmi aduc aminte că venise firma de catering să aducă mâncare acolo și m-au invitat la masă. Mi s-a părut prietenesc, nu inviți pe oricine la masă. Să inviți pe cineva la masă nu e o simplă formalitate. Când e unul pe care nu-l halesc nu îl invit la masă. M-a făcut să cred că oamenii m-au simpatizat. Invitația de a mai sta amical să mănânc cu ei… Îmi era puțină foame și mirosea frumos, dar mi-a fost oarecum puțină rușine, mâncarea fiind adusă acolo pe număr de persoane”, a spus Robert Niță pentru canalul său de Youtube.

The post Cum s-a „păcălit” Robert Niță să concureze la Survivor: „Dacă mă uitam la precedentele sezoane, refuzam propunerea! Mi se pare inuman ceea ce se întâmplă” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă