Cum s-a păcălit Mirel Rădoi la echipa națională: "Mi-a dat eroare"

3 săptămâni in urmă 25

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 08:03

211 citiri

 "Mi-a dat eroare"

Mirel Rădoi spune că a făcut o eroare imensă atunci când s-a aflat la cârma echipei naționale: s-a bazat pe calculele hârtiei.

Rădoi avea mare încredere că România va termina pe locul doi, în urma Germaniei, în preliminariile pentru Cupa Mondială.

"Eu am spus că pentru locul doi va fi bătaia între România, Macedonia de Nord şi Islanda. Armenia putea să fie echipa care să împiedice pe oricine, dar pentru mine nu era o echipă care să poată să termine pe locul doi. Drept dovadă că în primele meciuri a făcut nouă puncte, nejucând absolut nimic, dar absolut nimic.

Dacă Germania câştigă, în mod logic toate meciurile, România termină pe locul doi. Deci calculele hartiei, o să am în minte mereu, unde voi merge, calculele hartiei îmi dau eroare şi atunci va trebui să nu mai ţin cont de ele", a spus Rădoi la Telekom Sport.

El s-a păcălit cu calculele hârtiei și la Jocurile Olimpice.

"Calculele hârtiei spuneau în felul următor. La Jocurile Olimpice, Coreea de Sud va trebui să câştige toate meciurile în grupă, noi cu patru puncte mergeam mai departe. Ce s-a întâmplat... La primul meci, Noua Zeelandă câştigă contra Coreeei de Sud şi merge mai departe. Deci, calculele hartiei aici au dat eroare".

Citeste si:

 "A venit momentul să ne luăm rămas bun. Sunt trist"

Ajuns la finalul mandatului de selecționer, fostul internațional român Mirel Rădoi a dorit să transmită o scrisoare deschisă. În total, la loturile U21, U23 și prima reprezentativă,...

Ultima zi a lui Mirel Rădoi ca selecționer al echipei naționale. Cine vine în locul lui

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu Hagi şi Lucescu, dar aceştia au refuzat. Alte nume vehiculate sunt Ladislau Boloni, Victor Piţurcă, Adrian Mutu sau chiar Mircea...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă