Cum s-a nenorocit pe viață tânărul de 19 ani din Iași care a găurit o bombă cu bormașina. A încercat să-i mintă pe medici

3 săptămâni in urmă 28

De Clara Mihociu.
Publicat: 16.11.2021, 22:09.
Actualizat: 16.11.2021, 22:13

Curiozitatea i-a fost aproape fatală unui tânăr de 19 ani din Iaşi. Băiatul a vrut să desfacă un obuz cu bormaşina, în curtea casei. Proiectilul a explodat şi l-a nenorocit pe viaţă. 

Băiatul de 19 ani a ajuns de urgență aici, la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, iar medicii s-au chinuit ore în şir să-i salveze viaţa. Tânărul din localitatea Petriş şi-a pierdut mâna stângă şi riscă să rămână şi fără ochiul drept.

Explozia pe care el însuşi a provocat-o a fost extrem de puternică: bucăţi din proiectil i-au pătruns în tot corpul, astfel că va fi operat de medici de pe secţiile de chirurgie generală, chirurgie plastică, oftalmologie şi ortopedie.

S-a hotărât din senin să dea cu bormașina în bombă

Deşi avea obuzul de mai multă vreme în magazie, inexplicabil, azi-dimineaţă băiatul a vrut să-l găurească cu o bormaşină. Apelul iniţial venit pe numărul unic de urgenţă 112 anunţa că băiatului i-ar fi explodat un telefon în mână. Anchetatorii au stabilit însă rapid ce se întâmplase de fapt.

Tânărul de 19 ani are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă