Cum s-a împăcat Aspirina din Las Fierbinți cu soțul său. Au stat despărțiți 8 ani

1 săptămână in urmă 10

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, și soțul ei, Mimi Brănescu sunt un cuplu longeviv. Cei doi au o relație de 18 ani, însă, de-a lungul timpului, au întâmpinat și ei diverse provocări în relație. Opt ani au fost despărțiți, însă din fericire, destinul i-a legat din nou. Actrița a povestit care este secretul căsniciei lor, dar și cum s-au cunoscut.

Cum și-a întâlnit Aspirina soțul

Mirela Oprișor a fost cea care a făcut primul pas în relație și tot ea a fost cea care a încheiat-o. După opt ani în care au fost despărțiți, iată că viața i-a adus din nou împreună, fiind parteneri de cuplu, dar și la job. Aspirina a povestit cum s-au cunoscut cei doi și cum a început povestea lor de dragoste.

„M-am întâlnit cu soțul meu la facultate datorită examenului. Când eram la ultima etapă, m-au întrebat la examen ce monolog aveam. Mi-au spus să uit tot ce pregătisem și să-mi aleg o poză din câteva poze ale celorlalți candidați, să mă duc pe scaun și să mă gândesc că acel băiat este iubitul meu aflat în armată. Urma să-i spun monologul gândindu-mă la acest scenariu.

Eu l-am ales atunci pe bărbatul meu. Când m-am întâlnit cu el pe culoarul facultății, i-am spus că îi zisesem un monolog și așa a început povestea noastră”, a spus Mirela Oprișor pentru Viva.ro.

Care este secretul căsniciei lor

Mirela Oprișor a dezvăluit și care este secretul căsniciei lor și cum reușesc să echilibreze balanța, având în vedere că sunt atât parteneri de cuplu, cât și la job.

„Căsnicia a fost alt job și încă se lucrează la asta. Orice căsnicie e și cu bune, și cu rele, greu de înțeles în anumite etape, dar pot să recunosc că am avut o chimie extraordinară cu soțul meu și niciodată nu ne-am supărat amândoi deodată și întotdeauna am găsit un echilibru în orice situație și ne-am înțeles.

Dacă el a avut perioade mai ocupate, atunci eu am avut grijă mai mult de fată și invers. Dar lucrurile astea nu au venit într-un an, ne-am construit în timp o relație care sperăm să fie așa până la adânci bătrâneți. E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat, sunt multe aspecte.

Umorul ne-a salvat de cele mai multe ori, nu e dimineață să nu dea Mimi o „perlă la cafea și să nu râd. Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi, stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp”, a spus Mirela Oprișor pentru aceeași sursă.

The post Cum s-a împăcat Aspirina din Las Fierbinți cu soțul său. Au stat despărțiți 8 ani appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă