Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase

1 lună in urmă 31

Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, s-a căsătorit în weekend cu Corina Corolevschi. La eveniment a participat și Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, unde a atras atenția cu ținuta pe care a purtat-o, o rochie neagră, lungă, spectaculoasă.

Corina Corolevschi și Mihnea Năstase sunt împreună de 6 ani, iar în weekend și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Nunta a fost așa cum au visat, iar invitații s-au simțit foarte bine la eveniment. La petrecere a venit și Gabriela Firea care a reușit să atragă privirile celor din jur cu ținuta pe care a ales-o.

Fostul primar al Capitalei a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu decolteul în V, accesorizată în talie cu dantelă aurie, iar în zona bustului având aplicate paiete aurii. Pentru coafură, Gabriela Firea a ales bucle lejere. Firea și-a făcut apariția la brațul partenerului său de viață, Florentin Pandele, care a purtat un costum negru clasic și o cămașă albă.

“Și au trăit fericiți, până la adânci bătrâneți❤️ Casă de piatră, Corina și Mihnea! Să fiți fericiți și binecuvântați!?????”, este urarea pe care Gabriela Firea a făcut-o cuplului. Pe rețelele de socializare, fostul edil a postat o serie de imagini de la nunta care a avut loc sâmbătă, într-o locație exclusivistă din București.

gabriela-firea-nunta-fiu-adrian-nastase-6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit sâmbătă, 4 septembrie cu femeia care i-a fost alături în ultimii șase ani. Mihnea Năstase și Corina Corolevschi s-au cununat civil, dar și religios. Soția lui Mihnea Năstase este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța. Tatăl Corinei este om de afaceri la malul mării.

Mihnea Năstase și Corina sunt colegi inclusiv în Parlamentul European.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă