Cum s-a făcut de râs Amalia Năstase la primul loc de muncă. Sarcina care a pus-o într-o dificultate majoră

1 lună in urmă 25

Amalia Năstase este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Puțini sunt cei care știu din ce a câștigat primii săi bani fosta soție a legendarului tenismen Ilie Năstase.

Ce a pățit Amalia Năstase la primul ei job

Deși astăzi este considerată una dintre cele mai prospere femei de afaceri din România, Amalia Năstase recunoaște că drumul până aici a fost destul de anevoios. Elegantă, distinsă, diplomată și amabilă, fosta soție a marelui tenismen român Ilie Năstase este o prezență publică extrem de plăcută.

Recent, frumoasa brunetă a vorbit despre primul ei loc de muncă și câteva dintre cele mai neplăcute experiențe pe care le-a trăit pe plan profesional până la vârsta de 45 de ani.

Obișnuită dintotdeauna să fie o femeie independentă, descurcăreață și pe propriile-i picioare, Amalia Năastase a dezvăluit că primul ei job a fost unul part-time, la o firmă de asigurări. Vedeta își aduce aminte rușinată de faptul că nu știa nici măcar să trimită un fax, la acea vreme.

„Am zis să fac part-time job. Când am ajuns acolo mi s-a spus să trimit un fax. Am zis, poftim? În ce sens să îl trimit, să îl duc undeva? Nu, să îl trimiți. A, zic, păi eu nu știu să trimit un fax.”, a povestit Amalia Năstase în emisiunea Showblitz de la Antena 3.

Amalia Năstase și-a câștigat primii bani dând meditații la engleză

Cu toate acestea, Amalia Năstase și-a câștigat primii bani în adolescență, atunci când dădea meditații de limba engleză unor copii. Apoi a mărturisit că a făcut sampling la țigări când împlinise vârsta majoratului.

Însă, de departe, prima afacere care i-a adus venituri substanțiale a fost licența unui lanț de fast-food pe care l-a deschis în Republica Moldova, alături de fostul ei soț Ilie Năstase.

„Făceam engleza cu nişte copii la grădiniţă. Aveam vreo 18 ani, nu mai ştiu, 16. După aceea tot pe 18 ani am făcut sampling cu ţigări. Ăsta a fost cel mai bănos de la vremea aceea şi apoi m-am angajat la o companie de asigurări.

Prima afacere mare pe care am făcut-o a fost licenţa unui lanţ de fast-food în Republica Moldova, cel mai cunoscut lanţ de fast-food.”, a mai spus Amalia Năstase în cadrul aceleiași emisiuni, notează cei de la sursa citată.

The post Cum s-a făcut de râs Amalia Năstase la primul loc de muncă. Sarcina care a pus-o într-o dificultate majoră appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă