Cum s-a distrat Alexandra Dinu în Mamaia. Jurata de la Românii au talent a atras toate privirile

1 lună in urmă 23

Alexandra Dinu este una dintre cele mai îndrăgite vedete, dar aceasta nu stă pe gânduri în momentul în care își dorește să aibă parte de o petrecere de pomină! Aceasta a fost surprinsă chiar în Mamaia, unde a atras toate privirile românilor.

Alexandra Dinu, surprinsă în Mamaia. Cum a apărut vedeta într-un club de fițe

Vedetele nu pot să stea departe de cluburile de fițe din Mamaia. Stațiunea de pe litoralul românesc strânge, weekend după weekend, numeroși petrecăreți ce își doresc să își expună starea materială bună, dar și să se distreze alături de prieteni.

Alexandra Dinu nu s-a gândit de două ori atunci când a venit vorba de o fugă la mare, așa că aceasta a fost surprinsă alături de două prietene la Loft Mamaia, un club preferat de foarte multe celebrități din România atunci când vine vorba despre locațiile exclusiviste de pe litoralul românesc.

Așa cum a obișnuit pe toată lumea, blondina s-a îmbrăcat elegant, dar ținuta aleasă a avut și o notă senzuală, potrivit Cancan. Aceasta a purtat o salopetă albă, cu un decolteu amplu, așa că nu mulți au putut să se abțină să nu o remarce în momentul în care a apărut la Loft Mamaia.

Cu ce bărbați s-a iubit Alexandra Dinu. A marcat relații cu oameni cunoscuți

Alexandra Dinu este extrem de apreciată în showbiz-ul românesc, iar frumusețea ei a cucerit foarte mulți bărbați. Pe lângă relația pe care a avut-o cu Adi Mutu, blondina a captat atenția unor oameni bogați și cunoscuți, ba chiar a fost la un pas de căsătorie cu unul dintre ei.

În 2005, blondina îl cunoștea pe Carlo Cancellieri, un bancher extrem de cunoscut la Roma. Aceasta a fost cerută în căsătorie de către bărbat, dar cei doi nu au avut succes și s-au despărțit cu un an după logodnă. Apoi, vedeta s-a iubit cu Andrea Rizzoli Jr., fiul actriței Eleonora Georgi.

Aceasta a trăit o poveste de dragoste alături de producătorul de filme între anii 2008 și 2012, dar relația lor nu a avut succes. În viața ei a apărut apoi Luca Bastianello, colegul din serialul ‘Rosso San Valentino’. Blondina era la un pas să meargă spre altar alături de bărbat.

„Luca e o persoană liniștită, e modest, umil. Nu îi place viața de noapte, nici cluburile. Am căutat o astfel de persoană, fiindcă nici mie nu îmi plac. Luca îmi corespunde. Ne pregătim și pentru pasul cel mare. O să ne căsătorim.”, spunea ea în 2013.

După relația cu Luca Bastianello, Alexandra Dinu l-a cunoscut pe Jeffrey Greenstein. Totuși, chiar dacă s-au iubit timp de 7 ani, aceștia s-au despărțit destul de recent, iar bărbatul și-a refăcut viața alături de modelul Salome Chandler.

The post Cum s-a distrat Alexandra Dinu în Mamaia. Jurata de la Românii au talent a atras toate privirile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă