Cum s-a afișat Ioana, iubita lui Florinel Coman, după ce starul de la FCSB a fost prins de poliție! Și-a surprins toți fanii | FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 2

Florinel Coman (22 de ani) a fost prins conducând peste viteza legală, cu 162 de kilometri pe oră, pe Autostrada A2 (București – Constanța), cu un permis de conducere obținut în Ucraina.

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii jucătorului, însă Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, pare să nu fi fost foarte afectată de situația în care se află „perla” de la FCSB, chiar dacă se afla cu el în mașină în momentul în care a fost prins de polițiști.

Cum s-a afișat Ioana, iubita lui Florinel Coman, după ce starul de la FCSB a fost prins de poliție conducând peste viteza legală, cu un carnet obținut în Ucraina

Ioana Timofeciuc (20 de ani) a postat, la scurt timp după ce s-a aflat că iubitul său a fost prins de poliție, o serie de imagini pe Instagram în care apare cu un nou look.

În imagini, Ioana poate fi observată cu o nouă tunsoare, dar și în ipostaze provocatoare, purtând un costum de piele.

Totodată, ea a mai apărut într-un clip video pe Tik Tok dansând pe o melodie d-ale lui Michale Jackson.

Florinel Coman riscă să meargă la închisoare

Florinel Coman se afla la volanul unui Audi A7 în momentul în care a fost tras pe dreapta pentru că depășise 165 kilometri pe oră. Acesta a prezentat un permis de conducere obținut în Ucriana, lucru care a stârnit suspiciuni. Carnetul acestuia a fost oprit pentru mai multe verificări, iar „perla” lui Gigi Becali riscă să meargă la închisoare. Conform legii, conducerea fără permis se pedepsește cu închisoare cu executare de la unu la cinci ani.

„El are carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Nu te înregistrează nimeni! Nu poate să fie penal, dacă avea permis. Miliția o să verifice în Ucraina, acolo a dat examenul. Dacă el e milițian din Brăila, o să zică că nu e permis, dacă nu e scris pe românește. O să-i dea probabil un an de suspendare la închisoare. O să-i spun judecătorului să-l ierte că e la FCSB și să-i dea doar o amendă penală. Miliția n-a luat toate datele, stați liniștiți că nu o să fie nimic”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

The post Cum s-a afișat Ioana, iubita lui Florinel Coman, după ce starul de la FCSB a fost prins de poliție! Și-a surprins toți fanii | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă