Cum respecti restrictiile anti-COVID in Simeria: umbli cu compasul la tine pentru a respecta hotararea de carantinare a autoritatilor

1 lună in urmă 4

Comitetul pentru Situatii de Urgenta a decis carantinarea orasului Simeria, din judetul Hunedoara, si a publicat hotararea in care a notat coordonatele geografice vizate de restrictii.

Carantinarea zonala incepe pe 23 martie, la ora 08 si dureaza 14 zile.

Hunedoara a ajuns la o rata de incidenta de 4,18, cu 56 de noi cazuri depistate in ultimele 24 de ore, ceea ce duce totalul infectarilor la 18.437.

Autoritatile au transmis luni, 22 martie, ca in ultimele 24 de ore au fost raportate 3.743 de cazuri noi si 60 de decese. La ATI sunt internati 1.339 de pacienti.

Citeste si:

Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATMStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatatii din tari ale UESorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romancaDeputat liberal, atac dur la adresa Dianei Sosoaca: "Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie"Cand vine cu adevarat primavara. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă