Cum puteți vota jucătorii din „Echipa Anului” în modul Ultimate Team din FIFA 22

1 săptămână in urmă 9

Evenimentele din modul Ultimate Team joacă un rol crucial, atât pentru gameri, cât și pentru companie. Un număr mare de evenimente le asigură jucătorilor mult conținut interesant, în timp ce EA Sports menține un profit uriaș pentru acest mod de joc online. Astfel, este convenabil pentru ambele părți ca FIFA 22 să fie un joc cât mai diversificat.

În modul Ultimate Team, evenimentele Team Of The Year și Team Of The Season sunt cele mai apreciate de către gameri. Aici, cardurile primesc niște atribute fantastice, reușind să schimbe dinamica multor echipe de FIFA. În fiecare ediție de joc, EA Sports nominalizează o mulțime de jucători, iar cei mai votați vor primi un card Team Of The Year. Prețul de obicei pleacă de la cel puțin 100.000 de monede și poate ajunge chiar și la 5 milioane, în funcție de jucător și platformă.

Cum puteți vota jucătorii din Team Of The Year FIFA 22

⦁ Accesați pagina oficială de vot FIFA 22 TOTY.
⦁ Pagina de destinație pentru TOTY din acest an nu este încă deschisă, dar cea pentru FIFA este încă deschisă. Este posibil ca EA să schimbe anul în adresa URL și să anunțe pagina de destinație pe pagina de Twitter EA Sports FIFA înainte de începerea votului pe 10 ianuarie.
⦁ Faceți clic pe Echipa anului și alegeți-vă nominalizații.
⦁ După ce v-ați ales nominalizații, confirmați-vă votul.

Odată ce vă confirmați votul, nu va mai rămâne nimic de făcut decât să așteptați ca EA să anunțe rezultatele. Nu uitați că vor exista în total patru categorii pentru care va trebui să votați: portari, fundași, mijlocași și atacanți.

Categoriile de mai sus vor prezenta diverși jucători care au avut performanțe bune în ultimul an. Statisticile jucătorilor vor intra în joc, dar și popularitatea lor, care ar putea fi un factor major în ceea ce privește obținerea mai multor voturi decât adversarii.

The post Cum puteți vota jucătorii din „Echipa Anului” în modul Ultimate Team din FIFA 22 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă