Cum profită Flavia Groșan de temerile românilor. Zeci de mii de lei din consultații online pentru tratamentul anti-Covid controvsersat

1 lună in urmă 3

 FacebookFlavia Groșan. Foto: Facebook

Flavia Groșan, așa-numita ”doctoriță-minune”, profită din plin de notorietatea dobândită după declarațiile scandaloase despre Covid-19. Din consultațiile pe telefon sau online a ajuns să câștige și 30.000 de lei pe lună, potrivit Realitatea Plus. 

SÂMBĂTĂ, 27 MARTIE 2021, 18:28

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Pe site-ul ei nu se mai pot face programări, iar pacienții o roagă să le facă loc măcar pentru o ședință. Pe de altă parte, fenomenul Groșan devine din ce în ce mai grav. Tot mai mulți români refuză oxigenul în spitale după ce pneumologul din Oradea a declarat că acest tratament îi poate ucide. 

Programul de consultații al medicului Flavia Groșan este plin până în luna mai. Deja site-ul nu mai acceptă programări. Pacienții vin pe bandă rulantă urmând să fie preluați chiar și între programări.

Isteria a început atunci când pneumologul a anunțat în presă că tratamentul clasic anti-Covid omoară pacienții în spitale și că a vindecat prin metode proprii 1.000 de români.

”Este cumplit de greu și, din păcate, Flavia a contribuit din plin la acest aspect de a îngreuna viața personalului medical. Atitudinea ei s-a reflectat asupra întregii practici medicale și, din păcate, populația reacționează. Au fost mai multe situații, unele chiar dramatice, în care pacienții se puneau în genunchi ca să ne roage să nu le administrăm oxigenul”, a declarat Hadrian Borcea, medic-șef la UPU SMURD Bihor. 

Doctorița Flavia Groșan a spus, alături de Diana Șoșoacă, într-un interviu, că multe decese ale pacienților cu Covid-19 sunt cauzate de schemele greșite ale medicilor, inclusiv de administrarea oxigenului.

Sute de pacienți care nu au prins loc la cabinet fac acum presiuni pe rețelele de socializare și la telefon. Medicul Flavia Groșan a spus că tratează o mulțime de oameni și online. Astfel, poate strânge aproape 30.000 de lei din consultările pe o lună, potrivit Realitatea Plus. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă