Cum poate să se salveze Dinamo de la retrogradare. „Așa vor reuși să se ridice din acea zonă!”

1 săptămână in urmă 10

Adrian Mihalcea (45 de ani), fostul jucător al echipei din „Ștefan cel Mare”, a dezvăluit cum poate Dinamo să se salveze de la retrogradare.

Fostul fotbalist care a jucat pentru Dinamo între iulie 1996 – ianuarie 2002 și iulie 2004 – iulie 2005 a vorbit despre situația în care se află fosta lui echipă.

Trupa din „Ștefan cel Mare” ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte adunate în cele 11 meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022, iar Adrian Mihalcea crede că Mircea Rednic este singurul care poate să o salveze de la retrogradare pe formația „câinilor”.

Adrian Mihalcea știe cum poate Dinamo să se salveze de la retrogradare

Adrian Mihalcea este de părere că Mircea Rednic o poate ajuta pe Dinamo cu experiența lui. Totodată, transferurile pe care „Puriul” le va face la gruparea „câinilor” aibă un impact pozitiv asupra echipei.

„Din punct de vedere sportiv, situația este la fel de periculoasă, sunt într-o poziție de retrogradare. Prin experiența lui Mircea Rednic și prin transferuri cred că vor reuși să se ridice din acea zonă. Obiectivul pentru acest an este salvarea de la retrogradare.

După două-trei săptămâni își poate pune amprenta, dar lotul trebuie îmbunătățit. Deocamdată lotul nu arată a fi competitiv. E nevoie de jucători care trebuie să știe să joace sub presiune. E o problemă de lot, de echipă”, a declarat Adrian Mihalcea, conform Sport.ro.

După cele 11 etape jucate în sezonul 2021 – 2022, Dinamo București se află pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte, la patru în fața celor de la Academica Clinceni și la unul în spatele lui Gaz Metan Mediaș. „Câinii” au bifat două victorii, o remiză și opt înfrângeri în cele 11 meciuri jucate.

Pentru trupa condusă de Mircea Rednic urmează meciul cu Gaz Metan din etapa a 12-a din Liga 1, de pe stadion din Mediaș, vineri, 15 octombrie, ora 20.30, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Cum poate să se salveze Dinamo de la retrogradare. „Așa vor reuși să se ridice din acea zonă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă