Cum poate pleca Florin Tănase de la FCSB în cel mai scurt timp: „Dacă mâine cineva pune pe masă 3 milioane de euro, este plecat, la revedere!” Unde poate ajunge | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 23

Florin Tănase se gândește la un posibil transfer în străinătate, iar mai multe echipe s-au interesat în privința lui. Analistul Florin Prunea  a declarat la ProSport Live că mijlocașul vicecampioanei din sezonul trecut poate pleca în această perioadă de mercato.

Căpitanul lui FCSB ar fi dorit de Al Nasr, care e gata să îi dea un salariu important, dar negocierile se mișcă anevoios.

Impresarul Victor Becali a declarat pentru ProSport că momentan transferul fotbalistului este cu semnul întrebării.

Cum poate pleca Florin Tănase de la FCSB în cel mai scurt timp: „Dacă mâine cineva pune pe masă 3 milioane de euro, este plecat, la revedere!” Unde poate ajunge

Totodată, Florin Prunea avansează ideea că mijlocașul poate pleca fără nici un fel de problemă dacă o echipă, chiar și din Ungaria, îi va pune pe masă lui Gigi Becali suma aferentă clauzei de rezilie, în valoare de 3 milioane de euro.

„Dacă aș fi la FCSB, i-aș da drumul. Dacă mâine cineva pune pe masă 3 milioane de euro, Tănase este plecat, la revedere. Va veni momentul în care va face pasul! Nu l-aș vedea însă în Golf, chiar dacă sunt bani, iar suma mare de transfer. Ferencvaros a jucat în grupele Champions League, în Europa League. Ferencvaros îl poate plăti minim dublu. Și MOL Vidi plătește fără probleme 60.000 de euro (pe lună). Și-ar permite fără probleme. În Ungaria sunt salarii și de un milion de euro pe an”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Giovanni Becali a declarat, în exclusivitate pentru ProSport, că transferul lui Florin Tănase în zona arabă este momentan în aer.

„Transferul lui Florin Tănase nu e picat, dar nici rezolvat. Nu a venit încă ofertă concretă. Asta e situația acum. În acea zonă (n.r. zona arabă) lucrurile se mișcă un pic mai greu. Așteptăm și vedem ce se va întâmpla, știm că începe pregătirea, dar nu depinde de noi”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

 

The post Cum poate pleca Florin Tănase de la FCSB în cel mai scurt timp: „Dacă mâine cineva pune pe masă 3 milioane de euro, este plecat, la revedere!” Unde poate ajunge | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă