Cum poate cuceri Simona Halep o medalie la Jocurile Olimpice: ,,Este ceva ce îi lipseşte”

1 lună in urmă 2

 Profimedia ImagesSursa foto: Profimedia Images

Simona Halep s-a retras şi de la turneul de la Dubai, după ce încă nu s-a refăcut complet, în urma unor dureri suferite la spate.

SÂMBĂTĂ, 06 MARTIE 2021, 15:53

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Numărul 3 WTA nu vrea să forţeze foarte mult în acest sezon, pentru că vrea să fie 100% la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vară.

Rivaldo, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, spune că dacă Halep îşi doreşte cu adevărat o medalie la Jocurile Olimpice, va trebui să facă tot posibilul pentru a fi în cea mai bună formă a sa.

Este o plăcere și un moment de referință în carieră să-ți reprezinți țara la o asemenea competiție. Din păcate, considerând tradiția uriașă pe care o are fotbalul brazilian, medalia mea de bronz de la Jocurile Olimpice a fost considerată mai degrabă o dezamăgire în acel moment.

Trebuie să ținem cont de sportul despre care vorbim și despre tradiția țării la acel sport. Chiar dacă a fost o realizare importantă pentru cariera mea, poate că aș fi putut face mai multe, așa cum a reușit Neymar și generația lui mai târziu, în 2016.”

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă