Cum poate câștiga FCSB procesul cu CSA Steaua şi când s-ar putea lua o decizie în privinţa palmaresului

1 lună in urmă 35

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Ce argument puternic are FCSB în războiul cu CSA Steaua

Asociaţia "Salvaţi Steaua" este o formaţiune înfiinţată de Gheorghe Mustaţă şi avocatul Virgil Boglea, din care fac parte susţinătorii grupării lui Gigi Becali.

O decizie în privinţa palmaresului ar putea fi luată în aproximativ 9 luni, anunţă avocatul Virgil Boglea.

"Cel mai important argument pe care îl avem în procesul privind palmaresul este reprezentat de desprinderea secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, din 7 aprilie 1998, și trecerea în martie 2003 către Societatea Comercială Fotbal Club Steaua București, care au avut la bază anumite acte care nu au fost anulate nici până în prezent. Această continuitate, pe plan sportiv și pe plan juridic, se bazează pe actele respective, care nu au fost anulate.

Da, nu se prevedea și trecerea dreptului asupra mărcii Steaua. S-a decis anularea mărcii Steaua deținută de Societatea Comercială, dar suporterii trebuie să cunoască realitatea și să vadă în ce parte a mers continuitatea sportivă și juridică. Procesul pentru palmares va lămuri aspectele cu privire la identitatea sportivă a Stelei.

Procesul pentru palmares poate dura încă 9 luni sau un an. Sau poate Instanța va spune că nu e de competența civilă și procesul va ajunge la Instanțele sportive, acolo unde palmaresul este definit”, a declarat Virgil Boglea, la Pro X.

Etichete: csa steaua , gigi becali , palmares steaua , florin talpan , virgil boglea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă