Cum o face Cristi Borcea fericită pe Valentina Pelinel! Dezvăluirile soției fostului patron de la Dinamo: „Ne rezervăm timp chiar și seara”

1 săptămână in urmă 21

Relația lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel a stârnit foarte mult interes din partea presei, mai ales că aceasta a început într-un mod interesant.

De la nunta fostului model cu Cristian Bourceanu s-a scris că fostul patron de la Dinamo nu își putea lua ochii de la mireasa afaceristului. ei doi au mers multă vreme împreună ca prieteni de familie în concedii și la petreceri. Șapte ani mai târziu, în 2014, după o vacanță terminată cu o ceartă, soții Boureanu au anunțat că divorțează.

Valentina Pelinel a dezvăluit secretul relației fericite pe care o are cu Cristi borcea

Ulterior, zvonurile despre idila dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au adeverit atunci când ea l-a vizitat la penitenciar, în momentul în care omul de afaceri era încarcerat.

„Eu am făcut primul pas. Am întins plasa, dar a căzut greu în ea”, spunea atunci Borcea.

Acum, Valentina Pelinel a spus, într-un inteviu pentru Antena Stars, că secretul relației cu Borcea este că mereu își fac timpul unul pentru altul.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a povestit fostul model.

The post Cum o face Cristi Borcea fericită pe Valentina Pelinel! Dezvăluirile soției fostului patron de la Dinamo: „Ne rezervăm timp chiar și seara” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă