Cum menții performanța firmei tale în vremuri incerte (PUBLICITATE)

2 luni in urmă 16


Cu toții am auzit despre cum norocul nu ține de întâmplare, ci de propriile demersuri. Iată că există situații în care un manager este nevoit să își reconsidere planurile de viitor, pentru a se adapta unei situații imposibil de intuit. Mai presus de a vâna cifre cât mai mari, firmele românești trebuie să găsească astăzi acea rețetă unică prin care să poată supraviețui unui context fără precedent. Ca și până acum, inovația reprezintă soluția optimă, numai că, de această dată, ea trebuie accelerată. În final, o criză fără precedent s-ar putea transforma într-un prilej de a eficientiza activitatea și de a reorganiza o companie mică.


Adaptează-ți constant oferta


Indiferent de natura afacerii tale, nu este niciodată târziu să folosești oportunitățile pe care ți le oferă piața. Preocupați de siguranța lor, consumatorii vor dori să apeleze la serviciile tale într-o manieră care să le scoată în față cât mai puține riscuri. Dacă ai un magazin online, indiferent de specificul acestuia, poți include în oferta ta produse destinate igienizării și dezinfectării mâinilor sau suprafețelor. De asemenea, mai poți comercializa și materiale de protecție și dispozitive conexe. În cazul în care te numeri printre afacerile din domeniul alimentației publice, îți poți menține activitatea investind resurse suplimentare în livrări la domiciliu. 


Folosește soluții performante de data center 


Managementul cât mai precis al datelor și operațiunilor informatice ale companiei tale stă în puterea ta. Cu un tower server performant, îți este de ajutor indiferent dacă rețeaua pe care o administrezi numără câteva calculatoare sau chiar câteva sute. Pentru a gestiona fișierele importante, aplicațiile comune și softurile de care depinde activitatea de zi cu zi a angajaților tăi, ai la dispoziție servere croite pe nevoile tale. Cu unități HDD de până la 1TB sau care suportă până la 8 discuri SFF, cu o memorie RAM de până la 32GB, aceste dispozitive se împart în mai multe tipuri, cum ar fi servere de partajare a fișierelor, de acces la o imprimantă, de e-mail sau de colaborare în gestionarea documentelor comune.


Apelează la software original


Odată ce ți-ai pus la punct un tower server, trebuie să-i susții funcționarea optimă cu ajutorul instrumentelor potrivite. Alegerea unor softuri piratate, frecventă printre unii dintre angajații care nu ar trebui să permită acest lucru, pune în pericol siguranța datelor din întreaga firmă. Fără software original care să ruleze pe servere, ai putea cădea chiar victima unui atac informatic, a  cărui remediere implică sume mari de bani.  


Oferă-le angajaților protecție 


Preocuparea pentru binele angajaților tăi se va reflecta în capacitatea companiei tale de a depăși provocările care se ivesc pe parcursul anului. Mai mult, stimularea sentimentului de atașament al specialiștilor din fiecare departament va duce la creșterea organică a nivelului general de performanță. Dezinfecția spațiilor de lucru, efectuată de mai multe ori pe zi, oferirea de soluții de igienizare moderne, precum și flexibilitatea aplicată programului de lucru te ajută să menții sus moralul angajaților.


Dă-i echipei șansa de a se perfecționa


Cu siguranță, personalitățile angajaților tăi sunt diferite, dar scopul lor comun scoate la iveală potențialul fiecăruia dintre ei în momentele-cheie. Dacă vrei să stimulezi abilitățile lor de a comunica sau de a lua rapid decizii, precum și de a elabora strategii pe termen lung, poți să le oferi posibilitatea de a urma traininguri online. Astfel, angajații tăi beneficiază de siguranță deplină, dar cu focus pe construirea unei experiențe cât mai relevante. 


Eforturile tale manageriale vor fi cu adevărat eficace numai dacă vei combina empatia cu tehnologia de ultimă oră. Sfaturile de mai sus îți arată cum poți face acest lucru, aproape fără efort.


Credit foto: Shutterstock


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă