Cum l-ar fi trădat Meme Stoica pe Edi Iordănescu, după spusele patronului Gigi Becali: „Dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!” Și Mache ar fi ales tabăra miliardarului!

3 săptămâni in urmă 12

Gigi Becali a anunțat care a fost reacția lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB, și a lui Marius Ianuli, team manager, legată de conflictul cu Edi Iordănescu. Omul de afaceri a spus că Stoica este de partea sa, deși fostul tehnician al formației roș-albastre a afirmat că are susținerea lui MM.

Totuși, înainte de a pleca de la FCSB, Edi Iordănescu a anunțat pe pagina sa de facebook: „Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipă și a făcut eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public”.

De asemenea, Becali a recunoscut că managerul general l-a lăudat pe antrenorul de 43 de ani: „L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun»”.

Cum l-ar fi trădat Meme Stoica pe Edi Iordănescu, după spusele patronului Gigi Becali: „Dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!” Și Mache ar fi ales tabăra miliardarului!

Cu toate acestea, Becali a explicat că MM Stoica și Ianuli îl vor susține întotdeauna: „Ei iubesc pe cine îi plătește”.

Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu are urmări și-n familia antrenorului: „Dacă personajul ăsta fără cuvânt și fără respect rămâne nașul tău la nuntă, eu îți trimit cadoul prin curier. Nu pot să vin acolo! Pentru mine, Gigi nu mai există”.

Ce a declarat acum Gigi Becali, la Digi Sport:„I-am spus lui Edi că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că Meme mi-a zis: «Băi Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!». Și eu m-am referit la oamenii de la bază. Păi dacă te cerți cu patronul, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine! Normal că iubesc pe cine îi plătește”.

The post Cum l-ar fi trădat Meme Stoica pe Edi Iordănescu, după spusele patronului Gigi Becali: „Dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!” Și Mache ar fi ales tabăra miliardarului! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă