Cum l-a lăsat Gigi Becali să plece? Portarul care nu își dă jos cruciulița de la gât s-ar întoarce oricând la FCSB! Bunicii lui au construit o biserică: „Sunt un om simplu!” | VIDEO EXCLUSIV

2 luni in urmă 2

George Micle, portarul în vârstă de doar 19 ani al lui FC Argeș, a trecut pe la academia lui FCSB și recunoaște că s-ar întoarce acolo.

Originar din Satu Mare, George Micle a ajuns la FCSB la vârsta de 16 ani, dar o accidentare l-a scos din ritm și, la 18 ani, a ajuns la Sportul Snagov, în Liga 2, unde a prins 14 partide.

Înainte ca echipa ilfoveană să fie exclusă din campionat, portarul a ajuns la FC Argeș, unde a prins doar un meci în Liga 2, iar în acest sezon al Ligii 1 a bifat șapte apariții.

George Micle speră să revină la FCSB și nu se teme de Gigi Becali

„Dacă sper într-o revenire? Posibil, nu pot zic nu! Într-un viitor apropiat sau îndepărtat, orice e posibil. Mi-a părut rău că am plecat de acolo, au fost doi ani frumoși, în care mi-am făcut mulți prieteni, eram un grup foarte unit. Îmi plăcea. Baza era foarte frumoasă, stăteam la Berceni, acolo, și ne erau asigurate toate condițiile necesare pentru a ne dezvolta din toate punctele de vedere”, a spus George Micle, în exclusivitate pentru ProSport.

Întrebat despre presiunea pe care o pune patronul Gigi Becali pe jucători, George Micle este sigur pe el și nu se teme.

„Presiunea există la orice echipă, dacă stai să te gândești. Acum, că vine din partea dânsului, e partea a doua, dar noi ca jucători ne vedem de treaba noastră și încercă să scoatem ce e mai bun din noi”, a mai spus portarul.

George Micle, cel mai credincios portar din Liga 1! Bunicii au construit o biserică

Familia i-a insuflat această latură religioasă. Bunicii lui George Micle au construit o biserică, iar el nu se ferește să vorbească despre acest aspect.

Mai mult decât atât, recunoaște că apelează la ajutor divin în tot ceea ce face zi de zi.

„Sunt un om simplu care dorește pe zi ce trece să crească, să evolueze atât din punct de vedere fotbalistic, cât și uman. Sunt un om modest care muncește zilnic și își vede de treaba lui. Sunt un tip serios atât pe parte umană, cât și pe cea fotbalistică.

De mic am fost dus prin diverse locuri cum ar fi biserici sau mănăstiri. Bunicii, în special, au contribuit pe partea asta religioasă. Când am ocazia, mereu mă duc cu cel mai mare drag. Câteodată mă întreb după meci oare cum am scos mingea respectivă și poate uneori răspunsul e pe partea aceasta.

Bunicii sunt ctitori de biserică, în comuna în care stau, la marginea orașului. Ei au contribuit la construirea unei biserici, cu anumiți sponsori au reușit să construiască. Din familie se trage, da. Dar fotbalist am vrut să fiu de mic.

Mă închin înainte de meci, mă mai dau poate cu puțin mir. Cruciulița o am la gât mereu, nu o dau niciodată jos, nici la meciuri. E din material, nu are ce să îmi zică arbitrul și nu se vede sub maletă”, a spus George Micle.

Povestea lui George Micle, portarul lui FC Argeș, care visează să ajungă în Bundesliga! De ce a plecat de la FCSB, cui îi datorează totul și mesajul pentru Adrian Mutu | INTERVIU VIDEO EXCLUSIV

The post Cum l-a lăsat Gigi Becali să plece? Portarul care nu își dă jos cruciulița de la gât s-ar întoarce oricând la FCSB! Bunicii lui au construit o biserică: „Sunt un om simplu!” | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă