Cum l-a copiat Radu Drăgușin pe Cristiano Ronaldo: „Am fost la el acasă, n-am găsit nimic în frigider! Numai lapte de soia” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 25

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre stilul de viață al fundașului român în vârstă de 19 ani împrumutat de către Juventus la Sampdoria.

Radu Drăgușin a impresionat deja prin fizicul său masiv și înălțimea impunătoare, iar Florin Manea a dezvăluit cum a reușit fundașul român să evolueze în așa fel.

Impresarul a povestit că a fost în vizită la Radu Drăgușin, în Italia, și, mai în glumă, mai în serios, nu a avut ce să mănânce acasă la fotbalistul lui Juventus, având în vedere faptul că acesta este foarte atent la nutriție.

Florin Manea, despre cum l-a copiat Radu Drăgușin pe Cristiano Ronaldo

Pentru că a văzut ce stil sănătos de viață duce Radu Drăgușin, Florin Manea este convins că acesta va ajunge un fotbalist important.

„Am fost la el acasă, băi Radu, n-avea nimic în frigider. Avea numai lapte de soia, căutam ceva pe acolo, am găsit niște biscuiți mici așa, e pe calorii. A făcut într-o zi fratele lui un pui, ziceai că-i vrăbiuță. «Băi, eu mânănc mai mult».

E dovedit, Juventus i-a prelungit contractual, i-au strigat numele fanii pe stadion. L-am consiliat bine să dea totul, n-are cum să nu ajungă mare”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

Radu Drăgușin a debutat la Sampdoria, în meciul cu Spezia, scor 2-1, când a intrat în minutul 20. Ulterior, fundașul român a fost titularizat în meciul cu Atalanta, pierdut cu scorul de 1-3, și lăudat apoi în presa din Italia.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt.
  • 1 meci a jucat Radu Drăgușin pentru Juventus, în sezonul trecut din Serie A, 3-1 cu Genoa.
  • 1 meci a jucat Radu Drăgușin pentru Juventus, în sezonul trecut al Ligii Campionilor, 3-0 cu Dinamo Kiev.

The post Cum l-a copiat Radu Drăgușin pe Cristiano Ronaldo: „Am fost la el acasă, n-am găsit nimic în frigider! Numai lapte de soia” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă