Cum l-a convins Gigi Becali pe Toni Petrea să revină la FCSB. „Nu o să mai facă niciodată vreo schimbare înainte de pauză” + Ce antrenor din Liga 1 a fost pe listă

2 săptămâni in urmă 26

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit care a fost tactica pentru a alege noul antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu.

Anton Petrea (46 de ani) a mai condus formaţia FCSB între 15 iulie 2020 şi 19 mai 2021. Fost secund al lui Laurenţiu Reghecampf, Petrea nu a mai condus nicio echipă de la despărţirea de FCSB din luna mai.

El îl înlocuieşte în funcţie pe Edward Iordănescu, antrenor al cărui contract cu FCSB a fost reziliat, luni, pe cale amiabilă, fără pretenţii financiare din partea tehnicianului, care avea o clauză de reziliere unilaterală a înţelegerii în valoare de 500.000 de euro.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Toni Petrea să revină la FCSB. „Nu o să mai facă niciodată vreo schimbare înainte de pauză” + Ce antrenor din Liga 1 a fost pe listă

Gigi Becali a povestit cum au decurs negocierile lui Toni Petrea.

„L-am convins, l-am sunat dimineață și după aceea l-am sunat pe seară ca să vorbească cu familia lui. El a plecat, eu nu l-am dat afară pe Toni Petrea.

Pe listă au fost trei, a mai fost Poenaru, dar mi-a zis Meme că nu poate să antreneze a treia echipa…și a mai fost un antrenor, dar nu îi dau numele.
Am spus că îl iau pe cel care răspunde primul.

Primul a răspuns Petrea. Am zis că nu mai spun până seara pe nimeni. Era așa aseară, dar i-am zis că îi dau salariu 10.000 de euro și uite așa. A zis că nu vrea și că nu o să mai facă niciodată vreo schimbare înainte de pauză.

I-am zis că nu o să mai facă asta niciodată în viața lui. O să aibă libertate de decizie câteva meciuri, lui Edi i-am acordat 11 meciuri”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Petrea a evoluat ca jucător la formaţiile Juventus Bucureşti, Venus Bucureşti, FC Rapid şi FC Snagov, iar după retragerea din activitate, în 2012, a devenit secund în staff-ul antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Alături de acesta, el a lucrat la formaţiile FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda şi Al Wasl.

The post Cum l-a convins Gigi Becali pe Toni Petrea să revină la FCSB. „Nu o să mai facă niciodată vreo schimbare înainte de pauză” + Ce antrenor din Liga 1 a fost pe listă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă