Cum l-a blocat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf, după ce patronul aranjase tot: „Luasem și biletele de avion Miami-Dubai-România, dar a intervenit ceva pe parcurs…” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 21

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit vineri seara la emisiunea ProSport Live că Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să semneze cu formația olteană încă de la începutul anului 2021.

ProSport a dezvăluit atunci despre tratative și chiar anunțase că s-a bătut palma între Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, ultimul aflat la acea vreme în SUA.

Patronul oltenilor n-a dezvăluit motivul pentru care nu s-a ajuns la acord. însă se pare că avea legătură cu Anamaria Prodan.

Cum l-a blocat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf, după ce patronul aranjase tot: „Luasem și biletele de avion Miami-Dubai-România, dar a intervenit ceva pe parcurs…” | EXCLUSIV ProSport Live

Laurențiu Reghecampf a fost numit în iulie 2021 în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova și a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

„Dincolo de toate, Laurențiu Reghecampf este primul antrenor de la Universitatea Craiova cu care sunt prieten. Există încredere mare între noi.

În ianuarie, înainte să vină Ouzonoudis, luasem și biletele de avion Miami-Dubai-România, era totul clar, stabilit, dar a intervenit ceva pe parcurs. A durat câteva luni și apoi iată că a semnat. Știam că echipa va începe să joace și ușor-ușor și vor veni și rezultatele”, a declarat Mihai Rotaru la emiisunea ProSport Live.

Laurenţiu Reghecampf şi-a început cariera de tehnician în 2010, la Gloria Bistriţa, iar în 2011 a pregătit-o, pentru o lună, pe FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu.

Ulterior tehnciianul a mai activat la Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, câştigând două titluri (2013, 2014), Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite.

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) a fost numit antrenor al Universităţii Craiova în locul grecului Marinos Ouzounidis.  Tehnicianul elen a fost demis  după ce CS Universitatea Craiova a fost învinsă,  în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa albaneză FK Laci, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

The post Cum l-a blocat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf, după ce patronul aranjase tot: „Luasem și biletele de avion Miami-Dubai-România, dar a intervenit ceva pe parcurs…” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă