Cum îți încălzești camera cu doar 2 lei pe zi. Trucul secret s-a viralizat acum pe internet VIDEO

3 săptămâni in urmă 16

Cum îți încălzești camera cu numai doi lei pe zi. Trucul secret ce s-a viralizat pe Internet. Poți apela și tu la acest truc, dacă vrei să scapi de costurile cu întreținerea pe timpul iernii.

Cum îți încălzești camera cu doar 2 lei pe zi

Astfel, pentru asta există soluții ca să încălzești o încăpere mică cu numai doi lei pe zi. Într-un clip postat pe youtube și realizat de Dylan Winter se arată modul în care funcționează instalația de încălzit bazată pe lumânări și ghivece de flori.

Trucul se realizează în următorul fel. Pe o tavă de metal se așază câteva lumânări, iar deasupra se pune un ghiveci mic. Se acoperă gaura de scurgere a ghiveciului, iar deasupra se mai pune altul mai mare. Lumânările încălzesc aerul dintre cele două ghivece, dar și întreaga încăpere.

De precizat este că pentru o cameră normală este nevoie de patru lumânări dimineaţă şi patru seara. Singurul risc este reprezentat de pericolul izbucnirii de incendii, prin urmare zona trebuie să fie bine protejată. Pe Youtube mai sunt și alți utilizatori care au postat clipuri similare, îmbunătățind instalația.

De asemenea, poți să faci acest truc folosindu-te de trei ghivece din ceramică, cu lumânări, transformate în mini-sobă de teracotă. Metoda este următoarea: se ia o farfurie în care se pun trei lumânări tip candelă. Se aprind lumânările, apoi se pune un grătar metalic peste farfurie. Peste grătar se așază apoi un ghiveci de flori din ceramică, dispus cu gura în jos, deasupra lumânărilor. Peste ele se pune un ghiveci ceramic mai mare, peste care se mai așază și al treilea vas ceramic, al cărui orificiu se astupă cu o monedă. În numai două ore, camera în care temperatura scăzuse la minus două grade poate atinge 15 grade, cu plus.

Legea privind plafonarea prețurilor și compensarea facturilor, aplicată de la 1 noeimbrie

Legea privind plafonarea și compensarea facturilor la energie și gaz, promulgată de curând se aplică de 1 noiembrie, pentru o perioadă de cinci luni. Prin urmare, prețurile vor fi plafonate la cel mult 1 leu/kWh pentru energia electrică și la cel mult 0,37 lei/kWh pentru gaze naturale.

Facturile o să fie compensate cu cel mult 0,291 lei/kWh, în cazul energiei electrice și cu cel mult 33% din valoarea componentei prețului gazelor naturale. Astfel, Guvernul estimează că 6 milioane de familii din România o să beneficieze de aceste reduceri ce vor apărea direct în facturi, fără că oamenii să facă vreun demers.

The post Cum îți încălzești camera cu doar 2 lei pe zi. Trucul secret s-a viralizat acum pe internet VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă