Cum își răsfață Oana Zăvoranu soțul. Cadoul pe care i l-a făcut lui Alex Ashraf

1 săptămână in urmă 12

Oana Zăvoranu nu se uită la bani atunci când vine vorba de cadouri pentru soțul ei. Vedeta îl răsfață pe Alex Ashraf și îi face cadouri atunci când acesta se așteaptă mai puțin.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu patru ani, după mai mulți ani de relație. Cei doi se iubesc extrem de mult, iar vedeta simte că și-a găsit liniștea alături de soțul ei. Oanei Zăvoranu îi place să-l răsfețe pe Alex Ashraf, iar recent i-a cumpărat o pereche de încălțăminte scumpă. Pentru surpriza pe care i-a făcut soțului ei, actrița a scos din buzunar câteva mii de euro.

„O poșetă pentru mine și o pereche de adidași pentru soț. Am dat bani pe ele, cu totul cred că 15.000 de RON. Mie îmi place când le desfac să zic «Oare ce avem noi aici?». Nici nu știm. Cadou e în fiecare zi când poți să faci cadouri. Mi-am luat-o de la băieți (n.r. geanta)”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

oana-zavoranu-2-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au apărut zvonuri despre divorț

Recent, au apărut mai multe zvonuri legate de căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf. După ce s-a spus că lucrurile nu stau atât de bine în relația lor și ar exista probleme între ei, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Oana Zăvoranu a ținut să pună punct tuturor speculațiilor apărute în ultimul timp. Actrița declară că totul este bine între ea și partenerul de viață și nu este nicio secundă vorba despre vreo despărțire.

„Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră, care este copilul nostru iubit. Suntem fericiți, ca la sfârșitul fiecărei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală, ne vedem de proiectele în derulare, care, mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste (…) O căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot”, a fost mesajul postat de vedetă în urmă cu ceva timp.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă