Cum își permite CSM București să plătească cel mai mare salariu din handbalul feminin mondial, al Cristinei Neagu

2 săptămâni in urmă 23

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Fostul mare internațional Radu Voina a contestat decizia CSM-ului, considerând exagerat salariul Cristinei Neagu, mai ales pentru că acesta este achitat din bani publici, iar Gabriela Szabo, directorul general al clubului din Capitală, a reacționat.

Galerie Foto

Gabriela Szabo a explicat cum își permite CSM București să plătească salariul Cristinei Neagu

Gabriela Szabo a transmis că CSM București trebuie să facă astfel de ”eforturi” financiare pentru a atinge performanță și a explicat că, pe lângă banii proveniți de la bugetul de stat, clubul a reușit, în ultimul an, să încaseze aproximativ 700.000 de euro din sponsorizări.

Performanța costă! Pentru performanță trebuie să investim! Tot sportul românesc este susținut de Guvernul României sau de autoritățile locale. Ceea ce nu este un lucru rău.

Anul acesta, în pandemie, noi, clubul, ne putem lăuda că, pe lângă subvenția pe care o primim din partea Primăriei Generale, am strâns peste 700.000 de euro din sponsorizări pentru echipa de handbal și nu numai.

Chiar și pentru centrele de copii și juniori ale clubului. Eu și cu colegul meu de la marketing batem la ușile companiilor ca să strângem cât mai multe fonduri din mediul corporatist”, a explicat Gabriela Szabo, potrivit Wowbiz.ro.

Radu Voina, despre prezentarea și salariul Cristinei Neagu

Radu Voina a criticat atât modul în care a fost realizat primul interviu cu Cristina Neagu de după prelungirea contractului, cât și salariul pe care îl primește sportiva.

Pare că a venit cineva să zică 'păi, bine, măi, semnați prelungirea și nu faceți și anunțul oficial?'. E o prezentare amatoare făcută de un club care se vrea profesionist. Prin ce face arată că mai e cale lungă. De vină nu e cel care cere, e cel care dă.

Cunoscând lumea handbalului, eu consider că e exagerat salariul, dar e părerea mea, care contează mai puțin. Având în vedere că e din bani publici, e puțin exagerat. România plătește cele mai mari salarii din lume la handbal”, a spus Radu Voina, la Digi Sport Special.

Interviul la care face referire Radu Voina:

Etichete: csm bucuresti , cristina neagu , gabriela szabo , salariu cristina neagu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă