Cum își motivează Ionuț Chirilă jucătorii pentru meciul cu FCSB: "În Curva Nord scrie 'Sopra tutti siamo noi'"

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Cum își motivează Ionuț Chirilă jucătorii pentru meciul cu FCSB: "În Curva Nord scrie 'Sopra tutti siamo noi'"

Antrenorul de la Academica Clinceni, Ionuț Chirilă, a dezvăluit cum îi va motiva pe jucătorii săi pentru meciul din această seară, de pe Arena Națională: "Le voi zice că sunt AC Milan și că în Curva Nord (n.r. galeria italienilor) scrie 'Sopra tutti siamo noi' (n.r 'Deasupra tuturor suntem noi, azi').

Nu trebuie să ne ascundem de faptul că suntem deficitari la capitolul atacanți. Am jucat la Buzău ca atacant cu un mijlocaș ofensiv și după cu un copil, Dumitrache, care nu a avut un ritm necesar", a spus Chirilă, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

VIDEO Ionuț Chirilă, despre meciul cu FCSB

În ceea ce privește eșecul roș-albaștrilor de a cuceri un nou titlu de campioană, Ionuț Chirilă a declarat că de vină este lipsa de sincronizare a jucătorilor pentru că, valoric, din punctul său de vedere, FCSB are cel mai puternic lot.

În ultimii 4-5 ani au ales crema fotbalului românesc, faptul că nu au câștigat un titlu a fost pentru că nu s-au sincronizat și nu au creat acel bloc funcțional să învingă CFR-ul, a fost un conglomerat de valori individuale”, a mai spus Ionuț Chirilă.

Etichete: ionut chirila , meciuri fcsb , fcsb clinceni , antrenor clinceni , live video fcsb clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă