Cum împart averea Bill și Melinda Gates. S-a aflat acum ce scrie în cererea lor de divorț, de fapt

1 săptămână in urmă 16

Vestea că Melinda și Bill Gates divorțează a venit ca un șoc, iar asta pentru că nimeni nu știa că cei doi au probleme în căsnicie.

Cum împart averea Bill și Melinda Gates. S-a aflat acum ce scrie în cererea lor de divorț, de fapt

Cei doi nu au avut un contract prenupțial, însă au semnat un contract de separare, în care scrie felul în care își vor împărți averea.

Co-fondatorul Microsoft are o avere de 146 miliarde de dolari și este al patrulea cel mai bogat om din lume.

Divorțul este unul dintre cele mai costisitoare din istorie. În acordul de separare este prevăzut ce urmează să se întâmple cu bunurile cuplului.

Procesul de divorț a fost intentat de Melinda Gates, iar în cerere se solicită împărțirea bunurilor imobiliare, a bunurile și a datoriilor în conformitate cu contractul lor de separare. Soția lui Bill Gates nu a cerut sprijinul financiar al soțului său.

Mesajul soților Gates privind divorțul

Soții Gates au vorbit despre mariajul lor, spunând că a fost „iremediabil afectat” și au cerut instanței să pronunțe încheierea căsătoriei la data menționată în contract, fără ca aceasta să fie făcută publică, însă.

În documentele depuse, Melinda ca petiționară și Bill Gates este pârât.

„După o mulțime de gânduri și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, a scris pe Twitter Gates.

„Am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în toată lumea pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă”, au spus ei.

„Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem călătoria în această nouă viață”, a fost mesajul celor doi.

Bill și Melinda vor continua să lucreze împreună la fundația pe care o dețin și care au active de peste 50 de miliarde de dolari.

“Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, au mai precizat ei.

Cum s-au cunoscut cei doi

Melinda s-a alăturat companiei Microsoft ca manager de produs în 1987, iar cei doi au luat o cină de afaceri în acel an la New York.

Au început să se întâlnească, dar după cum Bill a spus conform unui documentar, „am ținut foarte mult unul la celălalt și existau doar două posibilități: fie că ne-am despărți, fie că ne vom căsători”.

Melinda a spus despre Bill că este metodic chiar și în chestiuni sentimentale, el scriind o listă cu „avantajele și dezavantajele căsătoriei”.

S-au căsătorit în 1994 pe insula Lanai din Hawaii, închiriind toate elicopterele locale pentru ca nimeni să nu zboare în acel moment deasupra lor.  Bill a renunțat la conducerea Microsoft anul trecut pentru a se concentra asupra activităților sale filantropice, scrie BBC. 

The post Cum împart averea Bill și Melinda Gates. S-a aflat acum ce scrie în cererea lor de divorț, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă