Cum îl cheamă, de fapt, în buletin pe Ion Țiriac: „Am vrut să schimb numele”

1 lună in urmă 11

TENIS  ·  INEDIT

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021, 08:47 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 09:23

Ion Țiriac, 81 de ani, a dezvăluit că numele lui real, din buletin, e cu totul altul decât cel cu care este cunoscut de majoritatea lumii.

Magnatul a afirmat că îl cheamă, de fapt, Ioan. Numele acesta i-a fost dat de tatăl lui, pe care îl chema tot Ioan și care a ținut să fie numit după el.

„În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci m-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat. Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de Idoli” de pe TVR 1.

Numele „Ion” se pare că e foarte apreciat în familia lui Țiriac. La rândul său, fostul jucător de tenis a dat același nume: pe primul lui fiu l-a numit Ion, iar pe fiica lui Ioana.

Țiriac: „Băi Nadia, Bela ăla ți-a dat vreo palmă când aveai 5-6 anișori?!”

Miliardarul Ion Țiriac, 81 de ani, a fost întrebat la TVR 2 despre cele 3 finale de Cupa Davis pe care le-a pierdut cu România și despre sacrificiile pe care unii sportivi le fac. Țiriac a dezvăluit și o discuție sensibilă avută cu Nadia Comăneci.

Citește și alte știri despre Țiriac:

Soțul Serenei Williams reacționează dur la adresa lui Ion Țiriac după ce miliardarul i-a cerut jucătoarei să se retragăCare e averea reală a lui Ion Țiriac: e al doilea cel mai bogat român

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, scandal uriaș cu șefii de la Antene. NU a mai suportat, decizie ȘOC
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă