Cum i-a făcut să "muşte" din adversari: "Le-am pus aşezarea pe tablă, dar nu cu numele lor, ci ale soţiilor, copiilor"

2 săptămâni in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

O echipă promovată acum doi în în Liga 1 şi reprezentanta celei mai mici comunităţi de pe prima scenă va putea să lupte pentru cupele europene, ceea ce ar fi o performanţă imensă.

Poenaru a explicat, în emisiunea Digi Sport Matinal, ideea prin care şi-a ambiţionat jucătorii să dea totul pe teren în meciul cu una dintre contracandidatele la play-pff, FC Argeş. 

Ilie Poenaru le-a pus numele soţiilor şi ale copiilor pe tablă jucătorilor de la Clinceni, atunci când le-a prezentat echipa din meciul cu FC Argeş

"Principalul" Academicii a găsit un mod cu totul inedit prin care le-a dat fotbaliştilor săi motive pentru o dăruire sută la sută pe gazon.

"Le iau din antrenamente tot felul de momente, din meciuri tot felul de colaje în care ei au reuşite. Momente bune. Uite, ca să-ţi dau ceva, pentru tine, pentru cei care  ...

La meciul cu FC Argeş (n.r. scor 1-1, la Piteşti), le-am pus pe tablă. Le-am pus pe tablă sistemul dee joc, fiecare pe posturile lor, dar nu i-am pus pe ei, ci le-am pus soţiile, copiii ... Numele soţiilor, ale copiilor, prietenilor şi aşa mai departe le-am pus pe tablă. Şi le-am spus că nu jucaţi pentru nimeni, nu jucaţi pentru bani, nu jucaţi pentru nimic. Jucaţi pentru ei!

Pentru că ei sunt acasă, ei aşteaptă. Când aţi plecat de acasă, ei v-au rugat să câştigaţi acest meci şi o faceţi doar pentru ei. Dacă vă iubiţi soţiile, copiii, părinţii şi aşa mai departe, trebuie să le demonstraţi asta pentru că ei stau în faţa televizoarelor şi aşteaptă cu sufletul la gură să vă întoarceţi cu victorie.

Cred că mai mult de atât nu există motivaţie. Ideea e originală, mi-a venit mie", a explicat Ilie Poenaru la Digi Sport Matinal.

Video cu explicaţiile lui Ilie Poenaru la Digi Sport Matinal

Clasament Liga 1

Etichete: digi sport matinal , ilie poenaru , antrenor academica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă