Cum i-a dat Universitatea Craiova marea lovitură lui Dinamo și i-a transferat căpitanul: „Cu tot ce a primit jucătorul la semnătură, ne-a costat 300.000 de euro!” EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 15

În iarna anului 2020, Universitatea Craiova îi dădea marea lovitură lui Dinamo și îi transfera căpitanul, pe Dan Nistor. Suma era una derizorie, ținând cont de faptul că acesta era un jucător de echipa națională. Cu toate acestea, „câinii” aveau mare nevoie de bani, iar cei 250.000 de euro au ajutat enorm clubul.

În același timp, a fost consemnată în istoria „războaielor” dintre Craiova și Dinamo o mică răzbunare. Oltenii n-au uitat cum Dinamo, în urmă cu mulți ani, transfera loturi întregi de jucători de la Craiova. Într-o anumită măsură, oltenii s-au simțit răzbunați.

Dan Nistor nu mai este jucătorul din urmă cu aproape două sezoane, însă rămâne un jucător important pentru formația antrenată de Laurențiu Reghecampf. A adunat 71 de meciuri, 10 goluri și 12 pase de gol pentru Universitatea Craiova.

Dinamo, lovită în plin de transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a recunoscut, în cadrul emisiunii ProSport Live, vineri, că a trăit o adevărată satisfacție reușind să-i fure lui Dinamo căpitanul, în iarna anului 2020. Atunci, oltenii plăteau pentru Dan Nistor aproximativ 250.000 de euro.

De asemenea, fotbalistul se alegea cu o primă serioasă de instalare și era tratat „regește” în Bănie. Mijlocașul nu a dezamăgit și a devenit rapid un jucător fundamental în mecanismul echipei.

Dialogul dintre Victor Vrînceanu, Florin Prunea și Mihai Rotaru:

  • Victor Vrînceanu: L-ați supărat rău pe Florin Prunea când l-ați furat pe Dan Nistor de la Dinamo.
  • Mihai Rotaru: Nu l-am furat pe Dan Nistor, l-am cumpărat.
  • Florin Prunea: Domnul Rotaru nu cred că și-ar fi vândut căpitanul, pe 250.000 de euro, în mijlocul campionatului, când ardea casa.
  • Mihai Rotaru: Mai sunt multe de recuperat în relația noastră cu Dinamo. Nu cred că am recuperat nici 1-2%.
  • Victor Vrînceanu: Pe lângă faptul că este un jucător bun, a contat mult și lovitura asta de orgoliu, să iei căpitanul lui Dinamo?
  • Mihai Rotaru: Nu, dar ne-a bucurat!
  • Florin Prunea: Așa păcăleală…, de mult n-am mai văzut o așa lovitură. Eu am spus la vremea respectivă: felicitări Craiovei. Să iei un jucător ca Nistor, nu mai știu cât a fost suma de transfer. 200.000 dacă nu mă înșel.
  • Mihai Rotaru: Da. E greu de zis. Cu tot cu prima de instalare ne-a costat undeva la 300.000 de euro.
  • Florin Prunea: Știți ce mi-a zis Dan Nistor când a ajuns la Craiova? Mi-a zis: „Băi, Florine, eu am ajuns aici în paradis. M-au așteptat nouă oameni, în frunte cu patronul, m-au invitat la masă. M-am simțit pentru prima dată fotbalist. Am ajuns la un club incredibil.”

The post Cum i-a dat Universitatea Craiova marea lovitură lui Dinamo și i-a transferat căpitanul: „Cu tot ce a primit jucătorul la semnătură, ne-a costat 300.000 de euro!” EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă