Cum faci curățenie în casă, în cel mai scurt timp posibil. Secretul înainte de Crăciun

2 luni in urmă 1

Am văzut cu ochii noștri că personalul din hotel se ocupă de curățenie în doi timp și trei mișcări, lucru curios, căci fiecăruia îi ia cel puțin jumătate de ceas pentru a face ordine acasă. Oare cum procedează cameristele în a aranja rapid camerele? Descoperă și tu secretele mai jos.

Trucuri pentru curățenia de Crăciun. Fă casa lună urmând acești pași

Ordine

Maria, cameristă la Radisson Blu, a explicat pentru edifica.ro cum face ea ordine. Întâi, ea duce gunoiul, îndepărtează lejeria de pat folosită, prosoapele murdare și orice obiecte lăsate în dezordine prin camera. Baia este cea cu care începe, ridicând obiectele de menaj, apoi spălând chiuveta, cada și vasul de toaletă.

Folosește-te de lavete de bună calitate

Secretul îndepărtării eficiente a prafului și a murdăriei este o lavetă de curățare adecvată. „Microfibra este cea mai bună”, susține administratorul hotelului. Dacă nu dispuneți de una, puteți folosi o cârpă din bumbac.

Etichete

Menajerele și cameristele au secretul lor în ceea ce privește lenjeriile sau acțiunea de a face patul. Indiferent de colțul cu care începeți, se întâmplă adesea să puneți latura scurtă pe lungimea saltelei, ceea ce vă obligă să o luați de la capăt. Un indiciu bun sunt etichetele, aflate în partea de jos a cearceafului de pat. Dacă le-ați tăiat, puteți apela la un truc folositor. Marcați discret colțurile de jos și veți face paturile mai rapid.

Aspirați înainte de a spăla cu mopul

Întotdeauna îndepărtați praful și murdăria de pe pardoseală înainte de a spăla cu mopul – este o regulă esențială. După ce nu mai există deloc praf, este mai simplu să spălați cu mopul, folosind soluția de curățenie adecvată suprafeței pe care o curățați. Dacă omiteți această etapă, veți amesteca particulele de praf cu apă și soluția de curățenie, iar murdăria va fi ulterior mult mai greu de îndepărtat.

O periuță este de folos

E evident că nu veți curăța fiecare părticică a casei cu ajutorul unei periuțe, dar uneori este nevoie de una pentru a vă asigura că ați îndepărtat murdăria din locurile mici. De exemplu, în jurul șuruburilor inferioare ale toaletei. Pentru a curăța bine, este nevoie de un instrument eficient, iar acesta este o periuță cât mai mică și fină.

Organizare

Menajerele țin mereu tot ce au nevoie pentru curățenie într-un cărucior, cu care se plimbă prin hotel pentru a face lună. Așadar, pentru a nu pierde timp în căutarea lor la nevoie, umpleți un coș sau o găleată de plastic cu toate materialele de care aveți nevoie pentru a face curat.

The post Cum faci curățenie în casă, în cel mai scurt timp posibil. Secretul înainte de Crăciun appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă