Cum explică PSD absența Gabrielei Firea de la sediul partidului atunci când au fost anunțate rezultatele exit-poll. Vasile Dîncu, pentru Libertatea: „Nu vom mai comunica doar de dragul de a arăta ceva”

5 luni in urmă 20


Absența Gabrielei Firea de la sediul PSD atunci când au fost anunțate rezultatele exit poll pentru alegerile locale 2020 a surprins pe toată lumea. Social-democratul Vasile Dîncu a explicat, în exclusivitate pentru Libertatea, de ce colega sa de partid nu a fost prezentă.


"Noi am stabilit un alt stil de comunicare și un alt stil de angajament pentru acțiunile noastre. Altădată se făceau manifestări de triumf, se încerca să arăți semnele victoriei chiar dacă ai pierdut. Acum am stabilit să începem o nouă etapă în comunicarea partidului. Vrem să comunicăm specializat, să găsim oamenii specializați care să comunice pe fiecare domeniu. Nu vrem să facem prea multe ritualuri de comunicare, pentru că avem foarte multe de făcut pentru a remoderniza partidul.


Vechile practici în care această piață, acest sediu se umplea de tot felul de oameni care sărbătoreau sau făceau un fel de fiesta indiferent dacă era victorie sau nu a dispărut, nu va mai fi în acțiunile noastre. Nu vom mai comunica doar de dragul de a arăta ceva, de a convinge și de a crea un curent. Vrem să comunicăm cu mai multe cifre și să ne bazăm foarte mult pe adevăr. Cred că și în politică se poate comunica sincer și nu neapărat căutând mereu să naști emoție. Gabi Firea a rămas acolo ca să-și conducă echipa, pentru că este vorba acum de un moment foarte important. Credem că solidaritatea internă este un lucru care este important", a declarat Vasile Dîncu.


Foto: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă