Cum explică Adi Vasile eliminarea CSM București din Liga Campionilor: "Vor rămâne niște urme"

1 lună in urmă 16

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

CSM București s-a întors luni seară de la Moscova, după eliminarea din Liga Campionilor, iar antrenorul Adi Vasile a vorbit pe aeroport despre ratarea Final Four-ului: "E genul de înfrângere care lasă niște urme. Sunt urme care se vor simți de acum încolo, destul de mult timp.

În același timp reprezintă o motivare foarte mare sezonul viitor, așa că tot ce putem să facem este să fim mai buni în sezonul următor de Liga Campionilor. Calificarea s-a pierdut undeva între cele două jocuri, există frustrarea că la București puteam să câștigăm la un scor un pic mai mare. Pe de altă parte, și în meciul din Rusia am avut șansa în mâinile noastre", a spus Adi Vasile.

VIDEO Cum explică Adi Vasile eliminarea CSM București din Liga Campionilor

Galerie Foto

CSKA Moscova - CSM București 24-19. Româncele au ratat calificarea în semifinalele Champions League

CSKA Moscova - CSM București s-a terminat 24-19, după ce în tur s-au impus româncele tot la 5 goluri diferență, scor 32-27. Au contat însă golurile mai multe marcate în deplasare, capitol la care rusoaicele au stat mai bine și s-au calificat în Final - Four.

Nici măcar prestația Cristinei Neagu nu a fost suficientă. Starul "tigroaicelor" a lumii a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 goluri, urmată de rusoaica Ristovska, cu 7 reușite.

VIDEO Rezumatul meciului CSKA Moscova - CSM București 24-19

Etichete: csm bucuresti , cristina neagu , cska moscova , handbal champions league , final four champions league , antrenor csm bucuresti , adi vasile , cska moscova csm bucuresti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă