Cum era să moară biciclistul unei firme de curierat, de la o ceartă inutilă în trafic. Luat pe capotă, doar o minune l-a salvat de la tragedie: "Era sugrumat cu casca"

2 săptămâni in urmă 13

Şoferul teribilist din Bucureşti, care s-a luat la bătaie în trafic cu un curier şi l-a plimbat aproape doi kilometri pe capota maşinii, şi a ptrecut noaptea după gratii. Toată grozăvia ar fi început pe un bulevard extrem de aglomerat, după o şicanare în trafic care a degenerat rapid.

Aventura teribilistă a celor doi a început ieri în jurul orei 14. Curierul era pe bicicletă pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. La un moment dat, pe banda specială pentru biciclişti ar fi intrat şi şoferul maşinii. Supărat că încalcă regulile, curierul ar fi început să-l certe pe bărbatul de la volan. Aşa că şoferul ar fi încercat să-l intimideze pe biciclist. Ar fi oprit maşina brusc şi a coborât.

Martor: L-a imobilizat pe capotă, l-a strâns de gât foarte tare. Ei se loveau şi se atacau unul pe celălalt.

Martor: Mă uitam pe geam şi l-am văzut pe domnul care conducea autoturismul cum bătea un biclist. Am sunat la 112 pentru că efectiv era sugrumat cu casca pe care o avea.

Cei doi au început să se certe, iar totul a degenerat. S-au împins, s-au luat la trântă şi s-au ameninţat.

Martor: Aici e hârâită de la casca moto pe care o purta. A fost înghesuit, culcat efectiv.

Şoferul teribilist şi-a petrecut noaptea în arest

Nervos peste măsură, şoferul s-a urcat în maşină, a accelerat şi l-a ridicat pe capotă. L-a plimbat aşa doi kilometri. Cu biciclistul agăţat în continuare de capotă, şoferul a ajuns până în zona Crângaşi la secţia 20 poliţie. Agenţii i-au poftit imediat la audieri. Şoferul a fost audiat ore bune de către poliţişti şi şi a petrecut noaptea în arest.

Individul este cercetat acum sub control judiciar. Biciclistul are şi el dosar pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Din fericire, a scăpat teafăr.

Victor Răcariu, director firmă curierat: Din păcate, un eveniment foarte nefericit. El lucrează printr-un partener de-al nostru. Am vorbit şi cu angajatorul lui să vadă ce acţiuni o să ia în sensul ăsta.

Poliţist lovit de un şofer care a refuzat să se legitimeze

Tot ieri, la Suceava, un poliţist local a fost luat pe sus, pe capota maşinii, de un şofer care a refuzat să se legitimeze.

Mihai Dumitru - Ag. Poliția Locală Fălticeni: A mers la el să-l întrebe de ce a oprit într-o zonă unde nu este permis. S-a blocat în autoturism, colegul i-a făcut semn să dea geamul jos să discute, nu a vrut, a băgat cheile în contact, l-a luat în forţă pe colegul meu, lovindu-l la genunchiul stâng.

Întreg incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Pe baza imaginilor şoferul a fost reţinut. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă