Cum elimini toate moliile din dulapuri. Niciodată nu vei mai avea probleme cu hainele

1 săptămână in urmă 31

Moliile sunt neplăcute și deranjante pentru toată lumea. Cu toate că îți păstrezi hainele în dulap, ele sunt expuse în fața unor mici pericole care ar putea să le deterioreze sau să le strice. Moliile pot face găuri în hainele tale fără ca tu să observi. Astăzi o să iei la cunoștință un truc util pentru a scăpa de acestea. Poți să le elimini fără să cheltui sume uriașe pe produse pe care le găsești în supermarket-uri. Iată cum trebuie să procedezi și de ce ai nevoie!

Cum elimini rapid moliile: soluția este foarte simplă

Deși ai crede că îți depozitezi hainele foarte bine și departe de toate pericolele, nu este chiar așa. Moliile pot fi mereu după colț să îți mănânce unele piese vestimentare. Aceste insecte pot face găuri în hainele tale fără să observi. Nu trebuie să mai cheltui sume uriașe pentru diverse produse din supermarket-uri, ci să urmărești atent sfaturile de mai jos. Poți face în felul acesta o economie.

Insectele nu reprezintă un risc sau o problemă de sănătate pentru noi sau animalele de companie, dar pot deveni rapid incomode și pot afecta garderoba. Acestea se hrănesc cu fibre organice precum: hârtie, îmbrăcăminte, făină și cereale.

Moliile iubesc întunericul și umiditatea, așa că dulapul tău este un loc ideal pentru ele tocmai pentru că au la îndemână și ce să consume: mătase, cașmir, piele și lână. Trucul de astăzi are în prim-plan un ingredient pe care de cele mai multe ori îl pui în vin fiert sau mâncare. Mai exact, este vorba de cuișoare.

Ce trebuie să faci?

Presară puțin praf din acest condiment la colțurile dulapului și o să vezi că moliile nu o să își mai facă apariția. Este nevoie să golești mai întâi șifonierul, să cureți rafturile și să pui cuișoare în tot locul. Spală bine toate piesele vestimentare după ce le dai jos și pune totul înapoi așa cum îți dorești.

Pentru un miros mai frumos, experții recomandă să pui într-un săculeț mentă uscată, lavandă și mușețel. Poți să scapi astfel de produsele parfumate pe care le achiziționezi de obicei din magazine.

În cazul în care încă te temi ca moliile să nu apară din nou, repetă procesul de cel puțin două ori pe săptămână pentru a sta liniștit. Specialiștii recomandă și un stativ pentru ca hainele să stea la aer și să le ai mereu în vedere. Suportul organizator se găsește în diferite mărimi și la diverse prețuri.

The post Cum elimini toate moliile din dulapuri. Niciodată nu vei mai avea probleme cu hainele appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă