Cum deschizi un cont Orange Money. Poți trimite sau primi bani pe el

2 săptămâni in urmă 12

Îți surâde ideea de a-ți transforma telefonul într-un portofel inteligent în doar 10 minute? Dacă ești client Orange, acest lucru este posibil. Compania pune la dispoziție un nou serviciu, iar tot ce-ți rămâne ție de făcut este să deschizi un cont în aplicația Orange Money. Procesul este extrem de simplu, mai ales că totul se desfășoară online. Mai multe detalii, în paragrafele de mai jos.

Cum deschizi un cont Orange Money

Clienții Orange România au posibilitatea de a beneficia acum de un cont financiar cu un IBAN atașat pe care să-l administreze exclusiv online, din aplicația mobilă Orange Money. Cei interesați își pot deschide contul sută la sută online, profitând de transferuri gratuite și rapide și având un card virtual.

Dacă aceste informații sună interesant pentru tine, tot ce trebuie să faci pentru a-ți transforma telefonul ușor și rapid într-un portofel digital este să descarci aplicația Orange Money din App Store sau Google Play și să urmezi câțiva pași. Vei fi ghidat într-un proces de înregistrare la distanță, pe smartphone, direct în aplicația mobilă.

După ce acordurile legale vor fi acceptate, ei intra într-o conferință video de circa 3 minute cu un agent, în care ți se va solicita cartea de identitate (CI), care va fi scanată virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).

Noul proces de înrolare digitală, disponibil tuturor clienților Orange, este dezvoltat printr-o integrare cu eID, lider mondial în oferirea de aplicații pentru identificarea la distanță a utilizatorilor prin apel video înregistrat.

Citește și: Orange România, tranzacția anului în țară. Oficial, câți bani a plătit pentru televiziunea și internetul de la Telekom

Poți trimite sau primi bani pe el

Important de precizat că deschiderea unui cont digital Orange Money se face în siguranță și în acord cu cerințele europene.

„Ne-am propus să transformăm Orange Money într-un serviciu 100% digital de la înrolarea în aplicație până la interacțiunile periodice cu clienții ori operațiuni ce includ momentul de închidere a contului. Obiectivul nostru este de face experiența de banking cât mai simplă și ușoară, diferită de cea a serviciilor financiare tradiționale.

Lansarea noului proces de înrolare este un pas esențial în această strategie, pentru că reprezintă primul contact al utilizatorilor cu aplicația. De asemenea, în contextul actual, care cere distanțare fizică, a fost important să găsim o alternativă care să nu mai presupună vizitarea unui Orange Shop“, delcara Haris Hanif, CEO Orange Money.

După cum am specificat și mai sus, Orange Money vine ca o alternativă digitală cât se poate de simplă pentru gestionarea mai multor tipuri de servicii financiare, printre care:

  • Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat atașat;
  • Înrolare 100% digitală pentru clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România;
  • Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision;
  • Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision;
  • Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumpărături online sau plăți cu telefonul ori ceasul. Clienții pot comanda și un card fizic la orice adresă națională;
  • Plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay;
  • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar;
  • Plăți facturi la peste 70 de furnizori și încărcare cartele Orange.

Pentru mai multe detalii despre Orange Money puteți accesa următorul link.

The post Cum deschizi un cont Orange Money. Poți trimite sau primi bani pe el appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă